prelepo

Luksuzna svadba, detalji kao iz bajke, a lokacija je TEK POSEBNA: Ženi se Miloš Biković?

0

Iako nije dugo u vezi sa lepom Ivanom Malić, šuška se da jedan od najpopularnijih srpskih glumaca Miloš Biković uskoro staje na ludi kamen! 

foto: Amir Hamzagic/ATAImages
foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Jedan od najuspešnijih domaćih srpskih glumaca Miloš Biković započeo je zajednički život sa partnerkom Ivanom Malić, a sada planiraju i venčanje, piše Kurir.

 

 

Kako se navodi, glumac će svadbu napraviti u toku godine za uži krug prijatelja na Mokroj Gori. Biković je tamo pre više od godinu dana kupio apartmane, pa će u njima biti smešteni svi gosti.

 

1 / 9 Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

 

U okviru luksuznog rizorta, koji je u potpunosti opremljen i od prirodnih je materijala, nalazi se i jezero kao iz bajke, gde će par izgovoriti sudbonosno "da". 

 

 

Datum venčanja, navodno, još uvek se drži u tajnosti.

 

Podsetimo, par se prvi put zajedno u javnosti pojavio prošle godine na Svetskom prvenstvu u boksu u Beogradu, a zatim i na premijeri filma "Južni vetar 2: Ubrzanje" u Kombank dvorani. Lepa Ivana je pravnica, a pisalo da je poreklom iz Crne Gore.

 


Kako su mediji pisali na početku njihove veze, glumac je vezu s Crnogorkom, navodno, započeo u avgustu prošle godine, samo sedam dana nakon raskida s Ruskinjom Arinom Vološinom, nakon čega su prvi put otišli na zajedničko putovanje u Rovinj.

 

Ljubavni život glumca Miloša Bikovića godinama intrigira a njegove romanse sa Brankicom Sebastijanović, Anjom Alač, Sašom Lus, Barbarom Tatalović i Aglajom Tarasovom bile su predmet interesovanja medija i fanova. Ipak, čini se da je Ivani uspelo ono što drugima nije!

 

 

makonda-tracker