trendovi koji je zbunjuju

"Izgledaju kao da se uopšte ne trude!" Ove dve stvari Viktorija Bekam ne bi nosila NI U LUDILU

0

Jedna od najuticajnijih žena u svetu mode ima jedinstven i zanimljiv stil, čiji deo nikada neće biti ultrapopularni komadi za kojima su proteklih godina poludele zaljubljenice u modu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Slavna modna kreatorka Viktorija Bekam (47) i supruga nekadašnjeg fudbalera Dejvida Bekama već godinama pomera granice mode i postavlja sopstvena pravila, ali postoje neki modni trendovi koje čak ni ona ne može da prihvati i razume.

 

Tokom gostovanja u emisiji Elen Dedženeres pre nekoliko godina, voditeljka je upitala slavnu Poš koji su je to trendovi zbunili, a ona je odgovorila:

 

Krop top! Primećujem da mnogo ljudi nosi mnogo krop topova. I, znaš šta, još jedna stvar — kad nose jakne spuštene tako da otkrivaju ramena. Znaš na šta mislim? Izgledaju kao da se čak ni ne trude — istakla je Viktorija.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Krop topovi su poslednjih godina izuzetno popularni, a u žižu modne javnosti smestile su ih zvezde poput Kim Kardašijan, Emili Ratajkovski i Hejli Biber, a njihov veliki fan je i model Hana Kros, bivša devojka Viktorijinog sina Bruklina, za koju se šuškalo da nije Viktorijina i Dejvidova omiljena od devojaka njihovog mezimca. Možda je problem bio njen modni ukus?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana (@hancross)

 

U svakom slučaju, krop topovi su deo kolekcija najavljenih i za sledeću godinu, a oni su toliko očarali trendseterke da je čak i jedna vrsta kardigana — dakle komada za jesen i zimu — koja je privukla mnogo pažnje u modnom svetu proteklih meseci dizajnirana tako da otkriva stomak i leđa (pin topovi)!

 

 

 

Štaviše, muški modni magazini pisali su da će krop top obeležiti i mušku modu narednih godina. 

 

 

makonda-tracker