moderno

Najavljujemo: Šta će ovog proleća nositi poznate Srpkinje?

0

Proleće se već brzo približava, a sa njim i novi modni trendovi. Ovo godišnje doba odlikuje se toplim bojama i laganom odećom; prolećne jakne za žene (kao što su ženska parka jakna ili laka prošivena jakna), tanje majice, pantalone sa visokim strukom, farmerke i mnogi drugi komadi. Proverite kakvi modni trendovi nas očekuju ovog proleća i koji komadi moraju da se nađu u ormanu svakog modnog fana. Budite prvi vlasnici odeće koja će ove godine izazivati oduševljenje.

 

Tom Tejlor
foto: Promo

 

Koje su boje i dezeni ovog proleća?

 

Marka Tom Tailor stiže iz Hamburga, grada sa mnogobrojnim potocima, rekama i trećom najvećom lukom u Evropi. Zato nije nikakvo iznenađenje da je naš glavni motiv voda, izvor života. Upravo voda je bila najveća inspiracija kod kreiranja nove kolekcije, zato nudimo mnoge komade u različitim plavim nijansama, a istovremeno smo se poigravali i sa nežnim zemljanim nijansama kao što su braon, bež, siva i bela.

 

Prvenstveno na puloverima, lakim jaknicama, košuljama i majicama preovladavaju prugasti dezeni, koji već godinama oduševljavaju i prikladni su za različite prilike. Istovremeno nudimo i zaigrane komade sa sitnim cvetnim dezenom. Ako vam se dezeni baš i ne sviđaju, nudimo mnogobrojne jednobojne komade koji su klasični, ali svejedno opušteni i zaigrani.

 

Prolećne jakne za žene su „must-have”

 

Bezvremenski trend su bez sumnje prolećne jakne za žene. Dva komada koja su vam ove godine jednostavno potrebna su ženska parka jakna i laka prošivena jakna. Odlikuju se udobnošću. Istovremeno su i ženska parka i laka prošivena jakna jednostavne za kombinovanje i prikladne za mnogobrojne prilike.

 

Ženska parka jakna odlično ide uz farmerke i mnogobrojne opuštene ali elegantne stajlinge, a ove godine će najviše zasjati duge parke bež boje. Ženska parka jakna je izuzetno udobna, a kao stvorena je i za proletnje večeri, kada je vreme nešto hladnije.

 

Prošivena jakna je super izbor i za sportsku odeću, a istovremeno odlično ide i uz svakodnevni outfit. Super je za sve aktivnosti na otvorenom. Prošivena jakna će vas zaštititi i od mogućeg vetra i nešto hladnijim temperaturama koje nastupaju posle zalaska sunca.

 

Tom Tejlor
foto: Promo

 

Farmerke za sve prilike

 

Večni modni trendovi bez sumnje uključuju i farmerke. Ove godine će preovladavati plave nijanse, a viđaćemo ih u najrazličitijim oblicima. Farmerke su odličan izbor uz jednobojne bluze i košulje, ali i uz komade u cvetnim i prugastim dezenima. Pantalone sa visokim strukom takođe ostaju na listi omiljenih komada, jer odlično idu uz mnogobrojne stajlinge. Naime, jednostavno se kombinuju sa različitim košuljama.

 

Pored toga, pantalone sa visokim strukom lepo naglašavaju svaki stas. Zato ih modni fanovi uvek vole.

 

Opuštene haljine i suknje

 

Nema proleća bez živahnih suknji i haljina. Budući da su komadi izuzetno udobni, odlični su za opuštene dane, a njihova elegancija istovremeno omogućava da sa njima stvaramo i formalnije kombinacije. Ove godine će i ti komadi zabljesnuti u plavim, zemljanim nijansama i prugastim dezenima, a od svih će kupce najviše oduševiti cvetni dezeni koji će dodatno obogatiti prolećnu atmosferu i dočarati nezaboravan izgled.

 

Tom Tejlor
foto: Promo

 

Budi za bolji svet

 

Tom Tailor nastoji da proizvede kvalitetne, modne i udobne komade, a istovremeno nam je izuzetno važno i da doprinesemo boljem svetu. Svesni smo svoje odgovornosti prema društvu i okolini, zato jasno izjavljujemo da smo ZA promenu modne industrije. Uz razmišljanje o okolini ove godine predstavljamo 4 inicijative koje smo pratili prilikom dizajna svojih kolekcija:

 

  • BUDI ZA manje,
  • BUDI ZA bolje.
  • BUDI ZA pošteno i
  • BUDI ZA više.

 

Suština naše inicijative je da zajedno stvorimo etične, ekološki prihvatljive, ali svejedno kvalitetne, modne, udobne i cenom pristupačne komade.

 

Muška i dečja odeća

 

Istina je da nudimo mnoge trendi komade za žene, ali ćemo se postarati i za ostale. Kod muške kolekcije takođe će zabljesnuti prugasti dezeni i jednobojne košulje, majice i puloveri.

 

Ove godine stiže i posebna novost: prva dečja kolekcija Tom Tailor. Kod nas ćete od sada pronaći i sve za svoje najmlađe, a naglasak će prvenstveno biti na udobnim i opuštenim komadima podesnim za različite prilike. Redovno pratite naše novosti i time se postarajte da ne propustite tu jedinstvenu priliku da i svojim najmlađim obezbedite kvalitetne modne komade sa kojima će moći da se izraze.

 

Tom Tejlor
foto: Promo

 

Posetite najbližu trgovinu Tom Tailor i upoznajte naše komade, viziju i misiju. Na našoj veb-stranici možete pogledati celu kolekciju i tako prvi proverite koji su glavni modni trendovi ovog proleća. Budite brži od ostalih i što pre obezbedite komade koji oduševljavaju.

makonda-tracker