inspiracija: disko era!

Nisu za svakoga i BUKTE OD SEKSEPILA: Čizme Hajdi Klum kakve sve žene maštaju da obuju BAR JEDNOM U ŽIVOTU

0

Hajdi Klum u šljokičavoj mini-haljini i metalik čizmama preko kolena pokazuje da su godine samo broj!

foto: Instagram
foto: Instagram

Nemački top model Hajdi Klum (48) je prošlog petka objavila video u kom pozira u kratkoj sivoj asimetričnoj haljini sa šljokicama na duge rukave. Ceo autfit je dopunila visokim metalik čizmama preko kolena sa špicastim vrhom. I dok se neki ne bi usudili da iznesu ovakvu kombinaciju, Hajdi nam je pokazala da puno šljokica i sjaja ne mora uvek da izgleda prenapadno.

 

Klum je i ovog puta pokazala svoju sklonost ka ovakvim modelima čizama raznih dizajnera koje pokazuju da ona ne plaši da eksperimentiše, a isto tako i pojednostavljuju njenu već prenaglašenu kombinaciju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

Na primer, ona je skoro nosila ljubičastu haljinu i jako niske štikle kako bi njen stajling bio što više sofisticiran i uglađen, a takođe mogli smo da je vidimo i u 3D Moschino haljini inspirisanu dečijom pesmicom sa pink metalik visokim platformama, što je svakako ekstravagantnija kombinacija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

Manekenka je svoje ime u modnoj industriji gradila godinama, učestvovala je u kampanjama Liz Klejborn i Marka Jakobsa, a takođe je bila domaćin čuvene revije Viktorijinih anđela.

 

Budite smele kao Hajdi Klum i pronađite svoje savršene metalik čizme za zabavan obrt u odevanju i razbijanje monotonije!

 

 

makonda-tracker