uvek šik

Tako to rade DAME! Mini-suknja i sako kojima je Penelope Kruz bacila Amerikance u modnu ekstazu

0

Slavni francuski brend Chanel ne bi mogao da nađe bolje zaštitno lice — sve što španska glumica Penelope Kruz ponese kao da je krojeno za nju i ona nosi s neverovatnom lakoćom, a ovaj komplet je sasvim novi nivo luksuza i elegancije

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Kratki sakoi su hit ove jeseni i zime, a zimske mini-suknje uvek su šik komad kome se rado vraćamo, pa kako da ovi decembarski dani proteknu bez makar jednog klasičnog kompleta modne kuće Chanel? To je imala na umu i glumica Penelope Kruz (47), koja ovih dana boravi u Americi i koja na maestralan način pokazuje pravi evropski stil.


Španska glumica juče je gostovala u emisiji čuvenog Džimija Falona, pa je tom prilikom fotografisana ispred studija televizijske mreže NBC u Njujorku.

 

Penelope je za tu priliku odabrala žuti komplet sastavljen od mini-suknje ravnog kroja i kratki blejzer s dvorednim kopčanjem, inače klasični i dobro prepoznatljiv dizajn modne kuće Chanel, čije je Kruzova zaštitno lice. Uz zlatne dugmiće, tu su i zlatni lančići i privesci s lototipom ovog brenda koji vise sa struka suknje, a Penelope je uz to ponela crnu Chanel torbicu i crne sandale sa štiklama.

 

1 / 5 Foto: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Glumica se odlučila za razbarušenu kosu, koju odnedavno krase svetli pramenovi, a već neko vreme Penelope ima dugi bob koji savršeno uokviruje lice.


Ona se, inače, u razgovoru s Felonom osvrnula na prethodno veče i povod za njen dolazak u Ameriku — u njujorškom Muzeju moderne umetnosti (MoMA) organizovana je svečanost u slavu njene bogate karijere. Penelope, koja je na ovom događaju izgledala veličanstveno u balskoj haljini crvene boje, bila je vrlo emotivna prilikom svečanog skupa kom su prisustvovale njene koleginice s kojima je postala bliska prijateljica: En Hetavej, Dajen Kriger i Rebeka Hol.

 

Skromno je istakla da ne bi bila tu gde jeste da nije imala dobre saradnike, a pre svega se zahvalila Pedru Almodovaru.


Gledala sam, smejala se, plakala i učila — rekla je ona. — Ne bih večeras stajala ovde, ne bi mi MoMA ukazala poštovanje, da nisam imala čast da radim s nadarenim režiserima koji su me inspirisali, učili i pomogli mi da rastem kao umetnica i kao osoba. Želim da se zahvalim svima njima, a naročito mom Pedru.

 

 

makonda-tracker