da li vam se dopada?

Haljinica sa resama je pun pogodak ili promašaj? Hajdi Klum u autfitu koji se bira samo za specijalne prilike

0

Ona je jedna od onih ličnosti koji biraju kombinacije koje su vrlo smele i koje stalno izazivaju komentare koji su podeljeni isključivo na one kojima se njen stil dopada i na one kojima se to uopšte ne sviđa.

foto: Image Press / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: Image Press / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Manekenka i model, a kako mnogi kažu i jedna od najlepših žena sveta Hajdi Klum pojavila se jednoj žurki brenda Revolve u Zapadnom Holivodu, gde su jedni od voditelja bili pevač Džastin Biber i muzičar Maršmelov.

 

Ona je za ovaj događaj izabrala da se obuče u svom stilu te je birala kratku haljinicu koja je istakla njen seksepil, a na to je dodala i detalje kojim je upotpunila stajling. 

 

 

Njena haljina je u osnovi tamna, ali dizajnirana tako da je imala detalje koji su sastavljeni od resa sa kristalima i tako joj daju sjaj. Rub haljine je posebno bio koji je davao posebnu dimenziju. Njenu haljinu potpisuje modna kuća Dundas koja košta oko 2000 evra. 

 

Na sve to dodala je i zlatno-srebrnu ogrlicu koja se dobro kombinovala sa prsenjem koje je bilo u sličnim nijansama. 

 

Posebno su se istakle njene čizme koje su išle preko kolena i bile su šire, te tako nisu pratile oblik noge. Uz sve to je ponela i malu crnu torbu koja se nijansom uklapala uz njene čizme.

 

Da li biste vi izabrali ovaj stajling?

 

1 / 5 Foto: Image Press / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

 

makonda-tracker