(nimalo) kič?!

Pun POGODAK ili težak PROMAŠAJ? Provokativno izdanje Hajdi Klum o kom će se sigurno polemisati (ANKETA)

1

Počela je sezona uživo snimanja takmičenja "Amerika ima talenat", što za fanove nemačke manekenke Hajdi Klum znači da će često viđati njene fotografije sa crvenog tepiha... ali neće uvek svi biti oduševljeni!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nemačka lepotica i jedna od najvećih zvezda svetskog modelinga Hajdi Klum spada u zvezde koje jednostavno ne stare ― iako je u junu proslavila 48. rođendan, ona bi bez problema mogla da prošeta pistom rame uz rame s mladim nadama manekenstva.


Šarmantna Nemica brine o svom izgledu, a onoliko pažnje koliko posvećuje nezi kože, toliko truda ulaže i u svoj stil, koji uvek ostavi utisak. Za najnovije snimanje emisije "Amerika ima talenat" Hajdi je odabrala upravo takvu kombinaciju, onu koja privlači pažnju.

Manekenka je ponela duboke zvoncare brenda Dolce & Gabbana i cvetno-čipkasti top i ogrnula se svilenom košuljom iste italijanske modne kuće. I pantalone i košulja ukrašene su u patchwork stilu, a Hajdi ih je ponela uz podignutu kosu i viseće minđuše Dolce & Gabbana u obliku cvetova.


Uz to se odlučila za jaku šminku, crveni lak za nokte i crne sandale otvorenih prstiju, a ako pitate zaljubljenice u modu mišljenja su podeljena ― ima onih koji smatraju da je Hajdi Klum odlično odabrala kako da zasija i na crvenom tepihu i na malim ekranima, a nije mali ni onih koji smatraju da je ovakav izgled prenapadan i da je prisutno previše boja i dezena koji se ne slažu. U svakom slučaju, fotografije su se tek pojavile i tek se očekuje više komentara i krajnji sud fashionista, a šta vi mislite?


makonda-tracker