za perfektan stil

Nema žene koja bi im mogla odoleti! Najpoželjnije cipele ove sezone sinonim su za eleganciju

1

Elegantne cipele modne kuće Sen Loran postale su modni hit kome je teško reći "ne"!

foto: face to face / Profimedia
foto: face to face / Profimedia

Omiljene cipele sezone koja je pred nama (ali i prethodne) definitivno bi mogle biti one koje je modna kuća Sen Loran predstavila u kolekciji jesen/zima 2021. U pitanju je model koji nosi naziv Vesper, a u pitanju su lepotice za kojima su poludele trendseterke širom sveta — i to s razlogom!

 

 

Ove cipele vas čine kraljicom street style-a, odllično se kombinuju s različitim elegantnim komadima garderobe i doprinose celokupnom utisku sofisticiranosti.

 

 

Potpetica nije previsoka — 9 cm — čime su pogodnije za uličnu modu, a dolaze nam u crnoj, beloj, ružičastoj i crvenoj boji. Takođe, njihov materijal je prirodna lakirana koža ili tvid — po svačijem ukusu. Neki modeli imaju specifičnu "kapicu" u metalik, zlatnoj ili crnoj boji na vrhu cipele.

 

 

Mogu se naći po ceni od 745 do 795 dolara, ali sigurno je da ima dama koje će rado dati i ovu svotu novca za ove dizajnerske cipelice iz snova.

 

Vesper cipele dolaze i kao klasične salonke, ali i kao slingback model — idealan za toplije dane.

 

Kako se kombinuju? Jednostavno, uz sve. Bilo da se odlučite za ležernu ili večernju odevnu kombinaciju, haljinu, odelo, kombinezon, mini-suknju... ove cipelice su savršen saveznik!

 

 

 

makonda-tracker