ona je čarobna

Nema žene koja neće UZDAHNUTI ZBOG OVE SUKNJE: Stajling kraljice Ranije je NAJLEPŠE modno izdanje ovog avgusta

0

Supruga jordanskog kralja Abdulaha II jedna je od najbolje odevenih žena planete, a ova modna varijanta pokazuje i kako je došla do tog statusa

foto: Instagram
foto: Instagram

Kada pričamo o stilu kraljice Jordana Ranije al-Abdulah, jedna stvar je jasna: ona će uvek biti odevena klasično i naizgled jednostavno, ali uz detalje koji prave ogromnu razliku!


Čuvena lepotica pre dve nedelje imala je jedno od retkih javnih pojavljivanja kada je ponovo potvrdila svoj status jedne od najbolje odevenih plemkinja sveta, a povod je bilo pokretanje aplikacije Wajeez koja nudi knjige iz celog sveta na arapskom jeziku.

 

 

Ranija od Jordana izgledala je jednostavno očaravajuće ― opredelila se za poslovni izgled, i to za autfit koji je sve samo ne dosadan!


Supruga Abulaha II stigla je u prostorije Wajeez-a u Amanu u kratkoj beloj košulji, sečenoj u krop top stilu, koju krase i kratki rukavi, a zakopčala ju je do vrha, zbog čega je do izražaja došla efektna kragnica. Ipak, još je impresivniji način na koji je kombinovala ovaj komad! Ranija ga je ponela s midi suknjom koju krase asimetrične pruge u navy i beloj boji, a potpisuje je modna kuća Alaia, čije modele ona rado i često nosi.

 

1 / 5 Foto: Instagram

 

Jordanska kraljica odlučila je da sve začini crnim lakovanim salonkama s visokim potpeticama i crnom zaštitnom maskom, dok je kosu pustila da pada u prepoznatljivim talasima.

 

 


 

makonda-tracker