PUN POGODAK

Zavodljivo, elegantno, unikatno: 6 najupečatljivih trudničkih STAJLINGA Sofije Milošević (FOTO)

1

Miloševićeva nije odustala od seksepila i izazovnih toaleta, čak ni u blagoslovenom stanju, a svojim izdanjima pomera granice modnog izražavanja. 

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Istaknuta manekenka i modna dizajnerka Sofija Milošević hladne januarske dane zamenila je sunčanom desinacijom i ugođajem na plažama Dubaija, u društvu izabranika Luke Jovića i naslednika Alekseja.

 

Miloševićeva će za tačno dva meseca doneti na svet još jednog dečaka, a prinovi se raduje čitava familija.

 

Manekenka je mesecima plenila izgledom i inspirativnim odevnim kombinacijama tokom blagoslovenog stanja, a elegantne krpice pronalazila je u online prodavnici svetskog brenda "Fashionnova".

 

Odabrali smo 6 fantastičnih stajlinga kojima je Sofija pomerila granicu trudičkih eksperimentisanja, a vi procentike koja kreacija joj je najbolje pristajala.

 

1. Zelena, midi haljina sa šljokicama 

 

Ova tolaeta za večernje izlaske suptilno je naglasila ženstvenu liniju, a razrez na leđima napravio je savršen balans. Visoke potpetice, preplanuli ten i roze torbica sa štrasom bili su pun pogodak. 

 

2. Pamučni komplet bebi puder roze boje

 

Sofija neretko bira odevne predmete od pamuka, a on ne mora nužno biti za kućne varijante, već se može izneti i sa elegantnim sandalama i salonkama. Ovaj komplet je dodato izdužio figuru, a gola ramena odvukla su pogled sa trudničkog stomaka. "Luj Viton" prepoznatljiva torbica neizostavna je u ormaru ove lepe plavuše. 

 

3. Mini haljinica sa otvorenim leđima

 

Ova kreacija asocira na koktel zabave, gde je dozvoljeno biti unikatan, izazovan i trendi odeven. Toaleta je suptilno naglasila dekolte, gola leđa, ali i vitke noge. Siva boja i haljine na naborima su ove sezone veoma moderne, te manekenka nije pogrešila. 

 

4. Ženstvena crna haljina sa dekolteom

 

Ovakav kroj haljine bi u svom oramaru trebalo da ima svaka žena, jer je adekvatan izbor kako za dnevne, tako i za večernje prilike. Posebno je udobna trudnicama, naročito zbog materijala i elastičnosti.

 

4. Bordo duga haljina sa ravnim sečenjem

 

Sofija je ovom prilikom bila veoma maštovita, te je odabrala jednostavan kroj, ali sa ravnim sečenjem na rubu stomaka. Ovaj rez napravio je i neobičan dekolte. 

 

5.Bela midi haljina sa v izrezom 

 

Ova kreacija privlači pažnju kako dekoletom, vezom na stomaku, tako i materijalom koji se pripija uz telo. Može se klasifikovati i kao top i suknja, te je za editorijale, profesionalna slikanja i večernji izlazak i više neko pogodna varijanta.

 

6. Braon kostim na jedno rame

 

Miloševićeva neretko iznenađuje svojom kreacijama, a ova je dobila na hiljade lajkova putem društevnih mreža, jer do sada nismo mogli da vidimo trudnice u ovakvim kostimima.

 

 

 

 

makonda-tracker