POSLEDNJI U NIZU LUKSUZNIH AKSESOARA

Stiže NAJNOVIJA OPSESIJA influenserki i trendseterki! Torba ŠANEL 22 na putu je da postane ultimativni modni KLASIK

0

Za zaljubljenice u modu jedna od lepših vesti jeste da je modna kuća Šanel predstavila novu torbu — simbolično nazvanu Šanel 22!

foto: Charly TRIBALLEAU/AFP/Profimedia
foto: Charly TRIBALLEAU/AFP/Profimedia

Modna kuća Šanel predstavila je novi model torbe koja će zasigurno, kao i sve ostale pre nje, zaludeti sve devojke od stila (bilo da mogu da priušte original ili neku od njenih kopija).. Ova torba biće deo nove kolekcije za proleće/leto 2022. godine.

 

 

Torbu pod nazivom Šanel 22 (Chanel 22) dizajnirala je Viržini Vijar, kreativna direktorka Šanela, koja je bila desna ruka Karla Lagerfelda sve do njegove smrti.

 

Broj 22 u nazivu, jasno, odnosi se na godinu njenog stvaranja, ali ima još jednu dublju simboliku.On je veoma važan za ovu prestižnu modnu kožu, jer su 1922. lansirali svoj drugi parfem — N°22.

 

Šanel parfem, Šanel 22, Parfem, Ženski parfem, Šanel
foto: Patti McConville / Alamy/Profimedia

 

Ova torba naći će se u tri standardne veličine: maloj, srednjoj i velikoj. Što se tiče boja, dostupna je u ljubičastoj, roze, tamnoplavoj, beloj i crnoj boji. Naravno, u pitanju je kožna torba, koja pruža funkcionalnost, udobnost i lako se uklapa uz sve.

 

Nema sumnje da će Šanel 22 biti još jedan od klasika Šanela, a naći će se u prodaji od marta 2022. godine u svim buticima ove luksuzne modne kuće.

 

 

 

 

makonda-tracker