inspiracija!

Skreće pažnju s OGROMNE GREŠKE: Ovaj džemper Kendal Džener je SVE što vam treba za ljupko izdanje za svaki dan

0

Popularna manekenka jedna je od najzapaženijih na crvenom tepihu, ali ona i te kako briljira i u svojim svakodnevnim modnim odabirima

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Manekenka Kendal Džener je, kao i veći deo njene porodice, ovih dana u Njujorku, gde su je paparaci uslikali ispred jednog kafića u vrlo trendi street style izdanju.


Članica klana Kardašijan-Džener odabrala je za opuštanje na Menhetnu blede farmerke ravnog kroja, uz koje je ponela vrlo efektan džemper. U pitanju je komad boje peska koji potpisuje brend Acne Studios i čija cena iznosi oko 630 dolara, a ukrašen je krupnim tufnama u različitim nijansama braon boje.

 

Interesantno, Kendal se opredelila za muški džemper od vune! Ukoliko u hladnijim mesecima volite da nosite muške košulje i majice, ovo je sjajna ideja jer kvalitetan muški džemper od vune pruža i udobnost i ostavlja utisak kao predimenzionirana odeća, pa je tako i Kendal postigla vrlo opušten i stajliš izgled. S obzirom na to da je džemper veoma upečatljiv, manekenka je mudro odabrala najjednostavniji model teksas pantalona i time svu pažnju skrenula na svoj statement komad.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Manekenka je ponela i kratke crne čizme modne kuće The Row napravljene od kože i s blok-petom, čemu je dodala braon torbu brenda Peter Do od krokodilske kože. Iako se obično ne mešaju torbe i obuća u crnoj i braon boji, zahvaljujući tako efektnom džemperu jedva i da smo primetili ovaj mali peh. 

 

 

makonda-tracker