modni dodaci

I greju vas i čine da izgledate supertrendi: 4 šala koja će biti nezaobilazan modni dodatak ove zime

0

Možda ovih dana i nije tako hladno, ali zima je vreme kada su neizbežni dodaci — šalovi — a njihova svrha nije samo da nas greju, već mogu da svaki stajling podignu na viši nivo

foto: Shutterstock/Rido
foto: Shutterstock/Rido

Januar je krenuo, hladni dani su zasigurno ispred nas i najbolji modni dodatak kojim bismo mogli da obogatimo naš autfit (i dobro se ugrejemo) svakako jeste šal!

 

 

S različitim motivima, printovima, u neutralnim, jarkim, pastelnim bojama, oversized ili ne, šalovi su uvek in, a ove zime postoje četiri modela koja će biti još popularnija od drugih! Ne samo što će vas grejati i štititi od hladnoće, oni će svaku dosadnu kombinaciji podići na viši nivo...

 

Šalovi nisu samo funkcionalni, nego i trendi, pa ih mnoge žene ne skidaju ni kada su u zatvorenom prostoru! Ovi modeli su jedni od njih:

 

  • Prošiveni

 

Uz prošivene jakne stigli su i prošiveni šalovi! Moderni su, upečatljivi i prvi izbor većine influenserki.

 

 

  • Upadljiv logo

 

Možda vam na prvu loptu deluje da je nekusno hvalisati se modnim markama, što suštinski i jeste pomalo tačno, ali ovakvi šalovi postali su statement komadi. Verovatno ih takvim čini i činjenica da su modni dodaci, a ne glavni komad autfita.

 

  • Oversized

 

Predimenzionirani šalovi utopliće vas kao najdeblja zimska jakna...

  • Karirani

 

Većina nas ima barem jedan karirani šal, a još ako je predimenzioniran, imate idealan i  udoban zimski komad!

 

 

 

makonda-tracker