od klasike do glamura

U njenom stilu neizostavne su — ŠLJOKICE: 5 haljina Jovane Joksimović kao modna inspiracija za novogodišnju noć

3

Bilo da volite neutralnije ili jarke nijanse, u garderoberu Jovane Joksimović naći ćete predlog idealne haljine za novogodišnju proslavu

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Iako je novogodišnja noć svega nekoliko sati ispred nas, mnoge žene još uvek ne znaju u kakvoj garderobi će dočekati 2022. godinu! Naravno da odevna kombinacija nije najbitnija ni presudna, ali gde god da čekate 1. januar, obucite se elegantno i sa stilom proslavite praznik!

 

 

Uvek dobra opcija jesu party haljine sa šljokicama, u svim bojama, neutralnijim i jarkim, koje su uglavnom u mini-varijantama. U poslednje vreme sve su popularnije kombinacije garderobe sa šljokicama i pletenih odevnih komada, tako da možete isprobati i takav trendi autfit!

 

Jedna od najpopularnijih domačih voditeljki i televizijskih lica Jovana Joksimović obožava šljokice, a dosta puta smo mogli da je vidimo u haljinama koje odišu glamurom i idealan su izbor za novogodišnju proslavu u restoranu, kod kuće ili prijatelja...

 

  • Plava haljina sa šljokicama

 

Prvi predlog je haljina sa golim ramenima, mini-dužine, dugim rukavima i u efektnoj boji. Uz crveni ruž kombinacija je fantastična!

 

Jovana Joksimović
foto: Marina Lopičić
  • Sjaj u zlatnom

 

Zlatna haljina je sama po sebi asocijacija na novogodišnju noć! Izaberite model koji je jednostavan, ali sa upečatljivim detaljima... I garantovano blistate!

 

 

  • Crveno, volim te, crveno

 

Svi znamo da je poželjan bar jedan odevni komad u crvenoj boji u novogodišnjoj noći, pa mnoge žene upravo biraju da to bude haljina! Rolka-haljina sa puf rukavima ujedno je elegantna, svedena, a veoma šik.

 

  • Kaput-haljina

 

Kaput-haljina u stilu Kejt Midlton je odevni komad koji bi svaka žena trebalo da ima u svom ormaru, jer izgleda tako moćno! Jovanin model u nežnoplavoj nijansi s upečatljivom dugmadi odličan je izbor uz visoke potpetice i punđu!

 

  • Klasik

 

Mala crna haljina je uvek statement komad! Jovana je birala mini-varijantu s kaišem.

 

 

 

makonda-tracker