KORAK KA USPEHU

Specifične crte lica, izražajnost i stav: Da li se sećate kako je Jovana Joksimović izgledala na audiciji za TV LICA?

16

Voditeljka je uspela da izradi karijeru kakvu je želela, te su joj danas gosti jedni od najeminentnijih ljudi u našoj zemlji.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata voditeljka Jovana Joksimović svoju karijeru je gradila veoma temeljno i sa stavom, a još kao osamnaestogodišnju devojku zanimalo ju je televizijsko novinarstvo i voditeljski posao, te se 2001. godine pojavila na kastingu za nova lica BK kanala.

 

Upravo na tom pojavljivanju nastala je ova simaptična fotografija koju Jovana i danas čuva kao sećanje na početke karijere.

 

Jovana je tada nosila devojačko prezime Janković, pred žiri je stala veoma staloženo i samopouzdano, te je i dobila svoj prvi posao.

 

Jovana Joksimović
foto: YOUTUBE/KARIĆ COMPANY FAMILY

Od ostalih kandidata izdvajala se neobičnim crtama lica, izražajnošću i dobrom dikcijom koja je ključna za ovu profesiju.

 

Rado se seća početaka, iako je danas autor i voditelj sa kredibiliteom, a na čelu je i jedne obaveštajne, novinske agencije.

 

Mnogi kažu da se nije mnogo promenila za ove dve decenije, jer je i dalje krasi poseban entuzijazam, osmeh i stav.

 

Željko Joksimović, Jovana Joksimović
foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Jovana je godinama u skladnom braku sa pevačem Željkom Joksimovićem sa kojim je dobila troje dece, a ovako je nedavno govorila o vaspitavanju naslednika za medije.

 

Mi pokušavamo da budemo nepopustljivi u onim životnim principima koji će od njih načiniti dobre ljude, sve ostalo se trudimo da razumemo i da im pomognemo, a ne da ih grdimo — rekla je voditeljka za Azru.

 

Željko Joksimović, Jovana Joksimović
foto: Amir Hamzagic/ATAImages

 

 

 

makonda-tracker