nešto drugačije

Njeno "srećno odelo" sve je samo ne obično! Dunja Jovanić u neočekivanom izdanju za svečane prilike

0

Jedna od omiljenih srpskih influenserki na svakom događaju je među najbolje odevenima, a sada je odlučila da ode korak dalje, korak smelije i korak maštovitije i predstavi stil kakav ne viđamo često kada prilika zahteva eleganciju

foto: Instagram
foto: Instagram

Trendseterka Dunja Jovanić sinoć je u jednom beogradskom restoranu primila dve nagrade eCommerce Aoscijacije Srbije za svoj preduzetnički rad, a tom prilikom još jednom je bila na visini modnog zadatka.


Dunja je na svom profilu na Instagramu podelila kako se doteruje za ovaj događaj, a da je spremila nešto neuobičajeno najavila je objavivši snimak sandala s kristalima i kaišićima i našalivši se da su to njene "srećne cipele" i da uskoro stiže njeno "srećno odelo".

 

1 / 4 Foto: Instagram

 

Ispostavilo se da je u pitanju spoj pantalona širokih nogavica i predimenzionirane košulje frlo efektne bele boje, koji imaju umereni odsjaj zahvaljajući satenu od kog su izrađeni. Influenserka je zakopčala tek nekoliko dugmića, u stilu Irine Šajk, pa se nazirao beli grudnjak, a sve je zaokružila visoko podignutom punđom i upečatljivim visećim minđušama zlatne boje.

 

1 / 3 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages


Dunja je kasnije pokazala i da je preko svega nosila kaput maksi dužine i oversized revera, koji je još efektniji zahvaljajući maksi dužini. Jednostavno, a ipak nesvakidašnje!

 

 

makonda-tracker