paparaco

MOGLI STE DA PROĐETE PORED NJE I NE PREPOZNATE JE! Jedna od najlepših žena planete sve iznenadila prirodnim izdanjem

4

Nestvarno lepa, u jednom trenutku zvanično najlepša na svetu, a ipak tako obična!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nekadašnja Mis sveta Prijanka Čopra (38) žena je koja redovno zauzima neko od prvih mesta na svim listama najlepših, najelegantnijih i najzgodnijih dama Holivuda.


Ova lepotica poreklom iz Indije opčinjena je modom i uspeva s lakoćom da ponese kreativne odevne kombinacije, frizure i make-up rešenja, ali njen svakodnevni stil podrazumeva — jednostavnost!


Čuvena glumica uslikana je pre nekoliko dana u Londonu, gde je prošetala u zelenoj dukserici i ljubičastim sportskim helankama, dok je kosu podigla u neurednu punđu. Prijanka je odlučila izađe bez trunke šminke i pokazala da, iako je na prvi pogled neprepoznatljiva bez puštene kose, crvenog karmina i otkačenih haljina s resama i šljokicama, njoj nije neophodan tim stručnjaka da izgleda lepo i negovano.

 

1 / 3 Foto: Profimedia


Čopra je, inače, u braku s američkom muzičkom zvezdom Nikom Džonasom, a nedavno je priznala da se zbog gustog poslovnog rasporeda ne viđaju koliko bi želeli.

 

1 / 19 Foto: Profimedia


Vidimo se na svake tri nedelje. Bez obzira na to gde smo u tom trenutku u svetu, doletimo jedno ka drugome barem jednom mesečno i zajedno smo nekoliko dana. To je pravilo koje smo odredili kad smo se venčali. Inače se nikad ne bismo videli — otkrila je ona nedavno i dodala da ponekad radi i do 12 sati dnevno.
 

 

makonda-tracker