nisu baš za svakoga

Muškaraci ih preziru, žene obožavaju! Dženifer Lopez ima novi model svojih omiljenih farmerki — i ipak nisu za nju

3

Ben Aflek gostovao je u jednoj popularnoj emisiji, a do studija je stigao u društvu svoje devojke Dženifer Lopez. Budući da nije bila zvezda ovog događaja, Džej Lo se oredelila za ležernu odevnu kombinaciju, koja ipak odiše glamurom.

foto: JOCE/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
foto: JOCE/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nakon što su mediji preneli da je u jednom intervjuu glumac Ben Aflek pričao o tome kako je njegov nesrećan brak sa Dženifer Garner delimično doveo do njegove zavisnosti od alkohola, doživeo je napad javnosti. Njegova devojka Dženifer Lopez je, međutim, odlučila da odmah pokaže da ga podržava i stoji uz njega, pa ga je dopratila na gostovanje u čuvenoj emisiji Džimija Kimela.


Kako nije ona gostovala u emisiji, pored paparaca je prošetala u casual odevnoj kombinaciji, koja je, ipak, u skladu sa Dženiferinim ukusom, vrlo luksuzna. Džej Lo je nosila maksi-kaput svetloplave boje brenda Max Mara, Giuseppe Zanotti kratke čizme od prevrnute kože s visokim i tankim štiklama, a tu je i prelepa svetloplava torbica modne kuće Valentino.

 

Sve ostalo na Dženifer potpisuje Brunello Cucinelli i deo je svakodnevnog i ležernog stila: svetlucavi džemper kratkih rukava čija cena iznosi čak 3.550 dolara, kaiš od rafije vredan čak 850 dolara i komad koji je potom preplavio modne portale — vrećaste farmerke.

 

1 / 5 Foto: JOCE/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia


Ovaj par pantalona, za koji je Džej Lo izdvojila skoro 1.600 dolara, vrećasti je model, a pevačica i glumica poznata je po tome što najradije nosi ovakav kroj. U pitanju su farmerke koje pružaju udobnost i notu nonšalancije svakoj odevnoj kombinaciji, a ovog puta latino diva je ponela tzv. balon-farmerke, koje su inspirisane stilom osamdesetih godina prošlog veka. Ovaj model ima visok struk, ispod kog su pantalone blago plisirane, dok se donji deo jedva primetno ružava i pada niz nogu ravnim krojem, a Dženifer se odlučila za nešto svetliju nijansu.


Ako pitate modne znalce, ovakve farmerke nisu najbolji izbor za Lopezovu — on skraćuje i vizuelno širi telo, zbog čega nisu laskave za njenu figuru. Stručnjaci kažu da balon-farmerke definitivno nisu model za svaki tip građe, a s time su saglasni i muškarci, pa su one često na vrhu liste ženske odeće i obuće koja nije po njihovom ukusu, uz baletanke i ugg čizme.

 

 

makonda-tracker