izgledajte zanosno

Šljokičavo i maksimalno glamurozno: 3 autfita Aleksandre Prijović za najluđu novogodišnju noć

4

Ako želite da u 2022. godinu uđete sa puno samopouzdanja i sve to uz dobar stajling, onda će vam svetlucave haljine biti najbolji izbor koji ste mogli napraviti.

foto: M.M./ATAImages
foto: M.M./ATAImages

Pevačica Aleksandra Prijović na svom Instagram nalogu ponekad deli svoje stajlinge sa nastupa, te se onda ispod njenih fotografija nađu komentari mnogih kako njeni autfiti izgledaju besprekorno i da su odlični. 

 

Neke od komada koje ona nosi možete izabrati da ponesete za proslavu Nove godine, ali takođe vam mogu poslužiti kao onspiracija kakve modele haljina bi mogli da birate. 

 

 

S obzirom na to da je Nova godin uvek u znaku šljokica, cirkona, svetala i sl. nećete pogrešiti ukoliko vaš izbor bude bila neka svetlucava haljina. Donosimo vam 4 modela koje je nosila Aleksandra Prijović, a koji će mogu odlično pristajat i vama:

 

1. Uža rolka - haljina sa dugim rukavima, kratka sa malim šlicem je odličan izbor ukoliko želite da istaknete vaše noge. Pošto je gornji deo tela zatvoren, ovakav model će vam savršeno istaći donji deo tela:

 

2. Roze duga haljina sa tankim bretelama i dubokim šlicem koja na sebi ima cirkone, ali i jedan svileni detalj koji ovom komadu daje posebnu notu. Ova haljina je odličan izbor za samouverene žene koje u isto vreme žele da istaknu i dekolte i noge.

 

3. Ukoliko želite da se za vama svi okreći i da se postavite u dominantnu poziciju, onda je vreme da izaberete kratku crnu haljinu sa širokim bretelama koje imaju svetlje šljokice, uz koje ćete kombinovati dobre čizme i rukavice. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker