šik

Budite najzvodljivije dame na novogodišnjoj proslavi: 4 elegantna stajlinga koji ostavljaju bez daha (FOTO)

0

Budite zanosne i ženstvene u svakoj prilici, a mi vam donosimo najbolje ideje koje će vas načiniti ukinatnim.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

S obzirom na to da protekle dve godine usled globalne pandemije nismo imali mnogo prostora za proslave, zabave, koncerte, druženja, vreme je da za doček Nove godine zablistamo na pravi način i time prizovemo najlepše momente koji slede.

 

Ukoliko ste se odlučili sa proslavu sa kolegama, intimnu žurku sa prijateljima ili izlazak u provod, mi vam donosimo 4 stajlinga kojima ćete sigurno privući pažnju, a možda oborite s nogu i budućeg izabranika.

 

1. Bluza sa prazničnim zvezdama i kožna, crvena suknja

 

Ova odevna kombinacija je veoma moderna i ležerna, ali i naročito je efektna zbog kombinacije upadljive kože i pamuka. Frizura sa talasima i srebrni nakit će se savršeno uklopiti.

 

Haljine za Novu godinu
foto: Pinterest printscreen

2. Vatrena crvena haljina sa dekolteom i aksesoarima

 

Ukoliko želite da izgledate glamurozno i zapaženo, ovakva krecija je pun pogodak, a i veoma je moderna zbog karnera i puf rukava sa čipkom. Veoma je slikabilna, te će fotografije uz novogodišnju dekoraciju izgledati svetski. Srebrni nakit, čoker i minđuše će se odlično uklopiti.

 

Haljine za Novu godinu
foto: Pinterest printscreen

 3. Siva, šljokičasta haljina sa neobičnim rukavima

 

Uz ovakvu specifičnu haljinu bićete zvezde večeri, jer će svi pogledi biti uprti u vas. Kreacija ostavlja utisak sofisticiranosti i unikatnosti, a visoke potpetice bež boje napraviće odličan kontrast. Crveni karmin i naglašene oči su pun pogodak.

 

Haljine za Novu godinu
foto: Pinterest printscreen

4. Vanvremenska crna haljina koja otkriva ramena

 

Ova kreacija je pravi izbor za dame koje žele da ostave šik utisak, bez previše detalja i nakita. Lakovane salonke i pismo torbica će se savršeno uklopiti, a crveni karmin i bujna kosa su neizostavni momenat.

 

 

Haljine za Novu godinu
foto: Pinterest printscreen

Koji stajling vam se najviše dopada?

 

 

makonda-tracker