nije uvek bilo lako

Huškali su ih jednu protiv druge: Zendaja i Bela Torn su bile NERAZDVOJNE, a evo kakav odnos imaju danas

0

Iako su bile samo devojčice, saradnici su ih terali da jedna drugoj budu konkurencija i da se takmiče, a sve vreme su pokušavale da glume najbolje prijateljice. Vremenom su se, uprkos svemu, zbližile, a danas je jedna od njih najveća zvezda Holivuda.

foto: DISNEY CHANNEL - Album / Album / Profimedia
foto: DISNEY CHANNEL - Album / Album / Profimedia

Zendaja Kolman, koja je jedna od najobožavanijih mladih glumica današnjice i koja je već izgradila zavidnu karijeru, privukla je pažnju šire javnosti ulogom u Diznijevoj seriji Shake It Up, u kojoj je igrala plesačicu Roki Blu. Tokom tri sezone, koliko se emitovala ova dečija komedija, najbolju drugaricu joj je glumila Bela Torn, koja proteklih godina uglavnom privlači pažnju kontroverznim ponašanjem, dok Zendaja niže jedan uspeh za drugim.

 

 

Mnogi su se zbog toga zapitali kakav odnos mlade glumice imaju danas.
Kako je Bela pre nekoliko meseci objasnila za US Weekly, kada su se Zendaja Kolman i ona tek upoznale 2020, nisu odmah postale prijateljice. Međutim, kako su se upoznavale, tako su se zbližile i postale nezadvojne, a dok su one bile sve bolje drugarice ― saradnici na setu su želeli da one postanu konkurencija jedna drugoj. Da sve bude još gore, imale su smo po 14 godina.


Bilo je teško kada su odjednom svi počeli da nas huškaju jednu protiv druge. Ušli su nam u glave. Zbog toga na početku nismo htele da budemo prijateljice ― ispričala je Bela.

 


Pre nekoliko godina, Tornova je rekla i da su ih terali da se takmiče jedna s drugom, kao i da su, kada su gostovale u seriji Good Luck Charlie, imale otvoren razgovor o svemu i "zaista razumele jedna drugu".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BELLA (@bellathorne)


Proteklih godina, Zendaja je među najpopularnijim mladim glumicama u Holivudu i ne prestaje da beleži uspehe. Za ulogu u seriji "Euforija" osvojila je nagradu Emi, a igrala je u novim nastavcima "Spajdermena", filmu "Space Jam: A New Legacy", "Dini" Denija Vilneva...

 

1 / 20 Foto: Profimedia


Nakon svega, Bela ističe da je srećna zbog Zendajinih uspeha.


Ona je uvek bila neverovatna i uvek će biti neverovatna. Tako sam srećna što ljudi to vide. Dobija priznanje koje zaslužuje ― kaže Bela.

 

 

makonda-tracker