moda za jesen

Koja bolje nosi ŠANEL? Penelope Kruz i Šarlot Kaziragi u modnom okršaju najavile JESENJI TREND

0

Šta se desi kada dva Šanelova lica ponesu isti odevni komad? Dobijemo dva stajlinga koja se mogu prekopirati za ultimativni jesenji trend!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Šanelova zvezda 78. Mostre definitivno je bila Penelope KruzTokom čitavog filmskog festivala viđali smo je u glamuroznim haljinama, ali i ležernijim Šanel komadima.

 

Ipak, Venecija je bila talična za nju jer je osvojila nagradu za najbolju žensku ulogu u filmu "Paralelne majke", reditelja Pedra Almodovara.

 

 

Bilo da je u pitanju bio crveni tepih ili prilike izvan njega, Penelope je blistala, a viđena je u jednom komadu koji je bio veoma upečatljiv. U pitanju je crveni džemper iz Šanelove kolekcije za proleće/leto 2021. godine. 

 

Ovaj džemper ima ispisano ime brenda sjajnim cirkonima, a nema sumnje da će biti i te kako poželjan u svetu fashionista ove jeseni. Ne mogu svi ni da priušte Šanel, ali mogu naći zamenu u vidu nekog jeftinijeg brenda, ali u crvenoj boji, ali i da ga kombinuju kao slavne dive. Glumica ga je ukombinovala sa farmericama sa visokim strukom, Šanel nakitom i crnim cipelama s visokom potpeticom. 

 

Ipak, ovaj džemper nije prvi put viđen na jednoj poznatoj dami. Već ga je pre nekoliko meseci nosila Šarlot Kaziragi, takođe poznato lice Šanela, kao i Penelope. Ona je postala ambasadorka Šanela, a modni poznavaoci verovatno ne mogu da zamisle nikog boljeg za tu ulogu do unuku dive Grejs Keli. Šarlot ga je nosila za potrebe modne kampanje i uklopila ga tom prilikom s pantalonama od tvida.

 

 

makonda-tracker