dopada li se vama?

Od Rozge do Serene Vilijams ― žene lude za njim! (Ne)običan šik sako koji će oterati klasičan model u istoriju

0


Krop-topovi su proteklih nekoliko sezona postali planetarno obožavani, pa se sve moguće pretvara u krop model, a ako ste mislili da to nije izvodljivo s blejzerom, grešite! I moguće je i tako tako elegantno!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pre nekoliko dana, hrvatska pevačica Jelena Rozga pojavila se na jednom modnom događaju u Zagrebu u nesvakidašnjem ženskom odelu bele boje čiji je sako zapravo krop model u svom zadnjem delu, dok spreda izgleda kao običan strukirani model.

 

 

Baš tih dana krenula je lavina kratkih sakoa u svetu, pa smo za samo nekoliko dana videli da je jedna od najboljih teniserki svih vremena Serena Vilijams kombinovala crni trop top blejzer s kožnim helankama.

 

 

Britanska glumica Lili Džejms pokazala je da ovo može da bude još ženstveniji komad u još manje očekivanoj kombinaciji, pa je na gali Blue Moon u Londonu nosila Miu Miu kratak blejzer s dugačkom suknjom istog vrenda.

 

Lili Džejms
foto: Tom Dymond / Shutterstock Editorial / Profimedia

I trend i vrlo praktičan i zabavan komad idealan za eksperimentisanje, zar ne?
Kao što vidimo, nema sumnje da je krop sako novi it odevni predmet, koji na još efektniji način ističe siluetu, a posebno je zanimljiv obrt u rastućem trendu ženskih odela. S obzirom na popularnost predimenzioniranih blejzera, ovo je prilično neočekivan zaokret, a vrlo je zahvalan za kombinovanje.


Viđamo ga kao deo odela...

 

... pojavi se često i u spoju s farmerkama...

... a tako je efektan s kvalitetnom statement suknjom!

 

 

makonda-tracker