wow!

Uz taj GLAMUR ― štikle NISU neophodne! Klaudija Šifer u izdanju boginje na crvenom tepihu (i za ljubiteljke ravne obuće)

0

Prelepa Klaudija Šifer napravila je pravi modni spektakl u Londonu, zasenivši sve ostale na crvenom tepihu!

foto:  Justin Goff/GOff photos/Profimedia
foto: Justin Goff/GOff photos/Profimedia

Jedna od najpopularnijih i najuspešnijih manekenki devedesetih godina, Klaudija Šifer, bila je najbolja podrška svom suprugu Metjuu Vonu na crvenom tepihu. 

 

 

Naime, London je bio domaćin premijere filma The King's Man ovog reditelja, koja je odložena zbog pandemije virusa korona. Inicijalno je bilo planirano da se premijera održi u februaru 2020. godine. Ovo je njegovoj pratilji i supruzi dalo gotovo dve godine da osmisli savršen stajling za crveni tepih!

 

Iako su i glavne zvezde filma, Rejf Fajns i Đema Arterton, bili prisutni, Klaudija Šifer je uspela da sve očara i zaseni.

 

1 / 3 Foto: Justin Goff/GOff photos/Profimedia

 

Čuvena manekenka ponela je haljinu modne kuće Balmain, specijalno šivenu za nju. Kreativni direktor ove kuće Olivije Rusten je ovu kreaciju radio po Klaudijinim merama, a čini se ― uspeli su u tome da postignu pravi modni spektakl!

 

U pitanju je crna haljina sa bretelama i ušivenim belim perlama, uskog kroja i maksi-dužine, sa blagim dekolteom. Čitav stajling bio je uklopljen uz haljinu, te je Šiferova ponela crnu torbicu s belim perlama, a na nogama je nosila ― baletanke! Iako bi se očekivalo da će poneti štikle, manekenka je ponela crne cipele s mini-potpeticom zlatne boje, takođe ukrašene bisernim perlama.

 

 

Možda bi neka druga diva oklevala da na ravnom tepihu ponese ravnu obuću, ali ne i Klaudija, koja nam je dokazala da glamur i elegancija ne zavise uvek od visokih potpetica!

 

 

 

 

makonda-tracker