savršen izbor

Najlepša moguća boja za JESENJU SEZONU: Jovana Joksimović više ne izgleda ovako ― i lepša je nego ikad

3

Voditeljka Jovana Joksimović vratila se boji kose koju je imala godinama i koja je dugo bila njen zaštitni znak

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna voditeljka Jovana Joksimović iznenadila je prošle godine kada se na malim ekranima pojavila s paž frizurom i izrazito plavim tonovima, a sada je rešila da je vreme za još jednu promenu.


Ipak, ona nije previše eksperimentisala, već se vratila boji koja je u njenom slučaju proverena ― njenu kosu ponovo krase crveni tonovi!


Povratak crvenoj ― napisala je Jovana na Instagramu pokazavši kosu boje meda s efektnim crvenim odsjajem.

 

1 / 7 Foto: Youtube Printscreen


Voditeljka je godinama nosila različite nijanse crvene boje, pa je ovakva kosa dugo bila njen zaštitni znak i prelazak u plavokose bio je krupan korak u njenom stilu.

 

1 / 8 Foto: Zorana Jevtić

 

Crvena boja kosa je, inače, obično najpopularnija u jesenjim mesecima, kada je zgodna za kombinovanje s tonovima koji vladanju jesenjom modom: maslinastozelenim, oker, burgundi i zlatnim nijansama, pa ne sumnjamo da će lepa voditeljka i te kako koristiti svoju novu frizuru ove sezone.

 

Jovana, inače, od početka karijere privlači pažnju kako time kako radi svoj posao, tako i svojim izgledom i spada u omiljene i najlepše žene na našim malim ekranima, a njen stil se pažljivo prati. Ipak, ona ističe da, iako joj prijaju komplimenti, u njenom slučaju nije najzanimljivije kako izgleda kad stane pred kamere.


Žene vole komplimente, bilo bi licemerno kada bih rekla da mi to smeta. Ako su me gledali, sigurno su nešto i čuli. Dugo sam ja na televiziji, skoro svakog dana, da bi bilo najinteresantnije kako sam izgledala, bilo dobro ili ne ― izjavila je ona jednom prilikom.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 


 

makonda-tracker