u svom elementu

Nema jeseni bez ― KARO DEZENA: Jovana Joksimović u neobičnom izdanju koje spaja seksepil i poslovni stil

0

Šarmantna voditeljka vratila se na male ekrane nakon letnje pauze i spremna je da odgovori na sve izazove ― da, i na modni!

foto: Instagram
foto: Instagram

Voditeljka i autorka jutarnjeg programa na televiziji K1 Jovana Joksimović odmorila se, napunila baterije i spremna se vratila na posao nakon letnje pauze. Iako Jovana nije sve vreme bila skrivena od očiju javnosti ― videli smo je u elegantnim izdanjima na premijerama filma "Toma", publika ju je uželela, kao i njena interesantna modna rešenja pojavljivanje na televiziji.

 

Uvek savršeno stilizovana, Jovana se u besprekornom izdanju nasmešila gledaocima i danas, a to je učinila u vrlo interesantnoj odevnoj varijanti. Ponela je, naime, mini-suknju ravnog kroja, i to model s karo dezenom i u zanimljivoj kombinaciji zelene, plave i bež boje koju krase lažni džepovi, a kombinovala ju je s plavozelenom bluzom kratkih rukava s rolkom i izrezom ispod vrata.

 

1 / 3 Foto: Instagram


Iako je poznata po smelim promenama frizure, Jovana je zadržala svoju nijansu boje meda i opredelila se za blage talase u kosi, a sve je začinila klasičnim salonkama plave boje.

 

 

makonda-tracker