da li je preterala?

Blejzer bez grudnjaka, suknjica i trendi "šubara": Sara Jo u nikad izazovnijem - TIRKIZ izdanju (FOTO)

2

Pevačica je rešila da potpuno promeni imidž, a pored novih stajlinga, tu je i novi izabranik iz Slovenije,

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pop zvezda Sara Jovanović ne prestaje da intrigira svojom odevnim kombinacijama, a putem društvenih mreža neretko pratioce ostavlja bez reči svojim transformacijama.

 

Nakon što je skratila kosu i postala predstavnica trendi "bob" frizure, rešila je da postane i prava zavodnica, te je njen izazovni stajling bez grudnjaka bio iznenađujuć, ali samo za potrebe fotografisanja.

 

Sara je ponela tirkizni komplet domaćeg brenda "Pinko Beograd" koji se sastojao od elegantnog blejzera i suknje, a pevačica je uz ovu kombinaciju ponela i kožne čizme do kolena, crne grilonke i neizostavnu kapu - "šubaru" koja je ove sezone veoma aktuelan aksesoar.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

Izazovni stajling naišao je na oprečne komentare pratilaca, upravo zbog izraženog dekoltea, ali je Jovanovićeva bila puna samopouzdanja, te joj nimalo nije smetalo mišljenje okoline,

 

Podsetimo, Sara je nedavno uplovila u vezu sa slovenačkim  plesačem i koreografom Žigom Sotlarom, a ovako je komentarisala krah ljubavi sa Milkom Babićem.

 

— Dešava se definitivno novo poglavlje po pitanju mnogih stvari u mom životu. Astrolog je definitivno bio u pravu kad je rekao da će biti vrlo sadržajan ovaj period!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ziga Sotlar (@zigasotlar)

 

makonda-tracker