ista majka

"MOJE TELO JE ORUĐE ZA RAD": Ćerka Gordane Bjelice je krenula glumačkim stopama, a sada priznaje da li je mama KRITIKUJE

2

Teodoru Bjelicu je publika imala prilike da upozna u filmu "Aferparti", ali i seriji "Južni vetar".

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Teodora Bjelica, ćerka glumice Gordane Bjelice, poznatije kao sekretarica Beba iz "Srećnih ljudi", gradi uspešnu karijeru, a ovako govori o saradnji sa Sekom Sablić, Markom Janketićem i Cecom Bojković u seriji "Tri muškarca i tetka", koja je pridobila pažnju publike.

 

"Ne volim da kradem zanat, volim da učim. Ako od nekog teba nešto da kradem, ako neće da mi pomogne, onda bolje da ga ne pitam. Ali srećom sve moje kolege na ovom projektu su zaista divne, kolegijalne, pomažu mi i stalno nešto novo naučim."

 

S obzirom na to da joj je mama iz iste branše, Bjelica je otkrila da li je ponekad kritikuje.

 

"I ona igra sa mnom u ovoj seriji. Kritikuje me. Ali ja sama sebi toliki kritičar, da za nju više ništa ne ostaje. Pomaže mi oko svakog projekta. Prođemo sve. Mnogo mi znači njena podrška i učenje."

 

 

Često je bila na meti spekulacija zbog obnaženih scena u filmu i seriji, te sada priznaje da li joj je to odmoglo.

 

"Imala sam scenu u ”After paritiju” i ”Južnom vetru” i definitivno mi je pomoglo. Ali isto tako smatram, da ako neko ne vredi, džabe mu je i da se skine. Mnoge glumice su počele tako. Mama mi je prva rekla: “Sve što ja sine nisam uradila, uradi ti”. Ne obaziram se na to previše. Nije mi šokanto. Moje telo je moje oruđe za rad. Prenosim emocije na gledaoca. Ne bih pridavala toliku važnost tome.", istakla je glumica.

 

Juž

makonda-tracker