za svaki dan

Uz kombat čizme pravi MAGIJU! Košulja-haljina koja je očarala i Jelenu Rozgu i Nikolinu Pišek

0


Dve lepotice koje spadaju u najlepše i omiljene Hrvatice na ovim prostorima očito imaju sličan modni ukus, budući da su pozirale u identičnom modelu haljine!

foto: Instagram, Dragan Kadić
foto: Instagram, Dragan Kadić

Od odeće za svaki dan očekujemo da bude superudobna, u jesenjim mesecima želimo da bude topla, ali uvek je važan i faktor atraktivnosti. Budući da spaja nekoliko aktuelnih trendova, zanimljiva haljina koja se dopala Jeleni Rozgi i Nikolini Pišek upravo je takav odevni predmet!


U pitanju je nešto stariji model, budući da ga je Jelena pokazala još u septembru prošle godine, kada je pozirala, po svemu sudeći, tokom jedne šetnje. Nikolina je pozirala u ovom trendi komadu pre nekoliko dana, kada je uživala u čarima Pariza, a obe su ponele haljinu na sličan način!

 


Košulja-haljina koja je oduševila ove poznate hrvatske lepotice jeste karirani model kojim dominira crno-bela karo šara, dok je u predela nadlaktiva i struka dominantna efektna žuta boja.

 

Gornji deo je tipična jesenja karirana košulja, a od struka, koji je naglašen suženjem i vezanim pojasom, širi se u trakama koje padaju u vidu suknje, formirajući tako vrlo smele šliceve. Poseban detalj su džepovi, a ovaj model je i te kako aktuelan jer spaja više trendova: košulju-haljinu, karo dezen i duboke izreze!

 


I Jelena i Nikolina kombinovale su ovu haljinu s kombat čizmama crne boje ― pevačica se odlučila za model na navlačenje, dok je Nikolina izgledala očaravajuće u klasičnim čizmama na pertlanje.


 

makonda-tracker