Zabavno, atraktivno, holivudski

Kombinovala ju je neočekivano i MAESTRALNO: Anđelka Prpić je pronašla ULTRAŠIK malu crnu haljinu za crveni tepih

1

Glumica Anđelka Prpić deo je ekipe koja stoji iza filma "Nebesa" u režiji Srđana Dragojevića, a na sinoćnoj beogradskoj premijeri ovog ostvarenja privukla je mnogo pažnje svojim stilom

foto: Amir Hamzagic/ATAImages
foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Srpska glumica Anđelka Prpić polako postaje jedna od kraljica domaćih crvenih tepiha! Svaki put kada ona prisustvuje premijerama domaćih filmova bude među najzapaženijima jer nepogrešivo bira komade koji odišu klasičnom elegancijom, ali se izdvajau upečatljivim dizajnom.


Na sinoćnoj premijeri filma "Nebesa", glumica se pojavila u još jednom zabavnom i vrlo otmenom izdanju čiji je glavni deo pravi klasik — mala crna haljina. Ipak, Anđelka nije igrala na sigurno, pa je odabrala model koji nije pripijen, već pada pored tela, otkriva ramena suptilno naglašavajući seksepil, dekolte je srcolikog oblika, a od sredine nadlaktica spuštaju se dugački rukavi.

 

 

Pored toga, u pitanju je umereno dezenirani model koji izgleda poprskano krem bojom, a glumica je odlučila da iznenadi i načinom na koji je kombinovala ovu nesvakidašnju mini-haljinu. Naime, umesto očekivanih salonki, tu su kožne čizme do kolena s visokim štiklama, koje su učinile ovaj look još zabavnijim i interesantnijim, a glumica je odabrala i mini-torbu s kratkim kaišićem.

 

1 / 8 Foto: Amir Hamzagic/ATAImages


Anđelka se odlučila za svoj prepoznatljivi plavi bob, koji je ovog puta isfeniran ravno, a šminka je umerena i tek naglašava prirodnu lepotu.

 

Film "Nebesa" je dugo iščekivano ostvarenje koje mediji opisuju kao neobičnu filmsku alegoriju s elementima crne komedije, a svetsku premijeru imalo je u avgustu na festivalu u Lokarnu. Priča prati šest glavnih junaka čije su sudbine određene božjim čudima, a radnja se odvija u 1993, 2001. i 2026. godini.

 

Ekipa je ponovo vrlo raznovrsna i izuzetna, a čine je brojni domaći i regionalni glumci: Miloš Samolov, Srđan Žika Todorović, Radoslav Rale Milenković, Goran Navojec, Ksenija Marinković, Nataša Marković, Nela Mihailović, Nikola Pejaković, Miloš Timotijević, Anđelka Prpić, Ana Mandić, Goran Jevtić, Goran Navojec, Ksenija Marinković, Bojan Navojec... Scenarista, producent i režiser "Nebesa" je Srđan Dragojević, koji je jednom prilikom istakao da je scenario za film nastao na osnovu kratkih priča francuskog književnika Marsela Emea.
 

 

 

 

makonda-tracker