damski

Nema žene koja bi joj odolela: Kraljica Leticija u VELIČANSTVENOJ haljini za bezbroj prilika i svaki tip obuće

2

Supruga španskog kralja Felipea pojavila se na strogo poslovnom događaju u ne baš poslovnoj odevnoj varijanti i ipak ostavila sjajan utisak! Razlog je praktičan i vrlo otmen komad koji bez sumnje čini sumorni novembarski dan malo vedrijim...

foto: PPE/ddp USA/Profimedia
foto: PPE/ddp USA/Profimedia

Kraljica Leticija od Španije prisustvovala je događaju nazvanom "Povezani digitalnim prilikama" koje organizuje jedna tamošnja fondacija, na kojoj je bilo reči o važnosti digitalizacije u osetljivim društvnim situacijama kakva je pandemija virusa korona.


Španska kraljica, poznata kao neko ko jednostavno briljira u poslovnom stilu i ponosna je vlasnica bezbroj odela, kompleta, pencil sukanja, košulja i sličnih komada koji su karakteristični za ovakav način odevanja, odlučila je da iznenadi svojim izgledom.

 

 

Ona je na ovaj madridski događaj stigla u haljini od tankog pletiva koju potpisuje brend Michonet i čija iznosi nešto manje od 280 evra.

 

1 / 6 Foto: Miguel Cordoba / Sipa Press / Profimedia


U pitanju je model dugačkih rukava i zatvorenog okovratnika koji je u gornjem delu pripijen uz telo i sečen tik iznad struka, odakle pada ravno. Haljina je tipičan predstavnik etno modela koji krasi efektna raznobojna cik-cak šara i svojevrsni miks horizontalnih i vertikalnih linija, a na više mesta je protkana zlatnom bojom.

 

Ova neobična haljina sjajno izgleda s klasičnim cipelama sa štiklom, ali influenserke je nose i sa sandalama, gležnjačama, pa čak i u kombinaciji s patikama jer je reč o praktičnom odevnom predmetu koji se lako iz formalnog transformiše u svakodnevni komad.

 

Leticija je struk dodatno naglasila uz pomoć tankog kaiša ljubičaste boje, a tu su i vrlo upečatljive ciklama salonke, koje su učinile ovakav stil još razigranijim.

 

 

makonda-tracker