modna inspiracija

SVAČIJE OMILJENE SANDALE — NA SASVIM DRUGAČIJI NAČIN! Kejti Holms u ležernom izdanju savršenom za visoke temperature

0

Lepa glumica vraća u modu karirani dezen, a spojila ga je s obućom kojoj bi malo koja žena rekla "ne"

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Leto i visoke temperature zavladale su i Njujorkom, pa je glumica Kejti Holms, koja je protekle zime bila među slavnim kraljicama uličnog stila u ovom gradu, čizmice i kapute zamenila letnjim haljinama — i briljira iz dana u dan!


Glumica koja je svetsku slavu stekla ulogom u seriji "Dosonov svet" prošetala je juče u kariranoj haljini s puf rukavima ko laktova i V-izrezom. Model nosi potpis Kejt Spejd i rađen je u jednom od najpopularnijih krojeva u letnjim mesecima, budući da je sečena ispod grudi, odakle se širi i oblik slova A, lepršava je i sjajan izbor za najtoplije dane.

 

Haljina za koju se Kejti opredelila ima blagi retro prizvuk zbog kariranog dezena u stilu pedesetih i šezdesetih, košta oko 330 dolara, a glumica ju je ponela s neočekivanom obućom. Naime, odabrala je čuvene sandale "gladijatorke" brenda Alaïa, ukrašene kožnim kaišićima i zlatnim šnalama, ali je umesto najpopularnijeg ravnog modela rešila da prošeta u sandalama sa štiklom srednje visine, a sve je zaokružila belom mini-torbicom.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

makonda-tracker