ovo nismo znali

Njen zahtev je BEZ RAZMIŠLJANJA odbijen: Dirljiv detalj koji otkriva kakva je zapravo Melanija Tramp

0

Nekadašnja portparolka Bele kuće odlučila je da podeli sa svetom šta je sve videla i čula dok je sarađivala s Trampovima, a njena knjiga I’ll Take Your Questions Now objavljena je pre samo nekoliko dana i već je privukla mnogo pažnje

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Stefani Grišam, nekadašnja portparolka Bele kuće i šefica kabineta bivše prve dame Amerike Melanije Tramp, bila je svedok mnogih manje i više prijatnih situacija u životu Donalda Trampa i njegove supruge dok je biznismen bio na mestu predsednika SAD. Sve to odlučila je da pretoči u knjigu, a već je izazvala mali potres podelivši priču o Trampovoj opsesiji jednom saradnicom.
Među brojnim detaljima koje je Grišamova objavila, provukla se i pomalo dirljiva priča koja nam predstavlja u novom svetlu Melaniju Tramp.


Kako ona piše, nekadašnja prva dama Amerike želela je da pošalje velika ogledala deci koju je upoznala u Malaviju da bi moglA "da vide da su snažnA i prelepA".


Tokom boravka u Africi u oktobru 2018. godine, što je bilo njeno prvo putovanje bez supruga otkako je stupio na funkciju predsednika, Melanija je provela mnogo vremena s mališanima u Malaviju. Na veliko iznenađenje američke delegacije, deca su tražila gostima da ih fotografišu telefonom da bi mogli da vide kako izgledaju.


Čim smo se vratili u Sjedinjene Države, poželela je da pošaljemo u školu velika ogledala ― piše Stefani i citira Melaniju: ― "Moramo da pošaljemo toj školi ogledala. Deca moraju da vide kako izgledaju i da su tako snažna i lepa."


Kako ona ističe, do realizacije te Melanijine želje nije došlo iako je bila uporna jer je zahtev za slanje ogledala odbila Lindzi Rejnolds, šefica kabineta bivše prve dame, koja je odlučno tvrdila bi to bila prevelika obaveza. Ona, međutim, veruje da je Rejnoldsova samo strepela od toga kako bi moglo da bude shvaćeno to što prva dama Amerike šalje ogledala afričkoj deci i kaže da su svi u Beloj kući ubeđeni da su stručnjaci za PR.


Grišamova je u knjizi otkrila i da je supruga Donalda Trampa opsesivno čitala sve članke o sebi, da su je pripadnici tajne službe prozvali Zlatokosa jr je retko napuštala Belu kuću, da je Ivanku Tramp nazivala princezom i da je strepela da će zbog suprugovih preljuba biti u situaciji u kojoj se našla Hilari Klinton.

 

makonda-tracker