uvek svoja!

Zna šta je VANVREMENSKI STIL: Jesenji modni komad Melanije Tramp gotovo svaka žena ima u svom ormaru

1

Mada je više ne viđamo tako često u javnosti, Melanija Tramp uvek ima svoj recept za privlačenje pažnje, bilo da je u pitanju modni izbor za desetku ili zanimljiva reakcija na ponašanje svog supruga Donalda

foto: Profimedia,  ELSA, Getty images
foto: Profimedia, ELSA, Getty images

Primer dobrog, klasičnog odevnog komada za prelazni period definitivno je klasični trenč. Ni Francuskinje ni Srpkinje ne mogu da zamisle ormar bez trenča za proleće i leto, idealnog kada je u pitanju posao ili izlazak u večernjim satima. 

 

 

Trenč je uvek aktuelan i lako nosiv zbog raznovrsnih mogućnosti kombinovanja sa haljinama, pantalonama, suknjama...

 

Ne čudi nas što Melanija Tramp, bivša prva dama Amerike i dobar modni znalac, obožava da nosi trenč. Ona zna da je on osnova klasičnog stila za proleće i jesen, a ovaj komad nosila je na četvrtoj utakmici finala bejzbol lige MLB.

 

 

Mada se, otkako njen suprug Donald više nije predsednik, ne pojavljuje tako često u javnosti, svaki put ostavi utisak. Meč Atlanta Brejvsa i Hjuston Astrosa završen je u korist Atlante, ali čak je i to ostalo u senci lepe Melanije, njenih modnih izbora i (ne)očekivanih reakcija. 

 

Melanija Tramp
foto: Profimedia, ELSA, Getty images

Trenč kapute su nosili u tadašnjem obliku još u drugoj polovini devetnaestog veka, da bi tokom decenija i godina on evoluirao u supertrendi modni komad, koji se definitivno uvek isplati imati u garderoberu. Naravno, nezaobilazna je bež boja! Niti ćete imati problema s uklapanjem, niti će (verovatno ikada) izaći iz mode.

 

S druge strane, osim standardno šarmantne Melanijine pojave, veliku pažnju privukle su i njene reakcije. 

 

Melanija je (ponovo), čini se, prevrnula očima zbog svog supruga, a ovaj snimak postao je viralan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nora Kittrick (@nmkitt)

 

makonda-tracker