savršenstvo!

SVAKI DETALJ JE MODNA MAGIJA NA DELU! Kraljica Maksima u puder-roze kombinaciji koja stoji svima, bez obzira na godine

1

Kraljica Holandije, ali i kraljica kombinovanja detalja i nijansi ponovo je pokazala zašto malo ko može da joj stane na crtu kada je moda u pitanju

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Supruga kralja Vilema-Aleksandera kraljica Maksima od Holandije u svakoj prilici je odevena u skladu sa svojim statusom, a ipak tako da bi svaka zaljubljenica u njen stil lako mogla da pođe njenim modnim stopama.

 

Ona ne bira preskupe komade i često nosi staru odeću, ali uvek izgleda sveže, novo i šik, a njena tajna je majstorstvo u odabiru aksesoara i spajanju boja.

 

Juče je još jednom demonstrirala sav svoj dar kada se pojavila u jednoj holandskoj kompaniji u odevnoj varijanti sastavljenoj od puder-roze pantalona širokih nogavica i nekoliko nijansi svetlije elgantne bluze. Reč je o komadima s potpisom njenog omiljenog brenda Natan Couture, koji je kraljica Maksima upotpunila bez greške. Tu su svetlobraon salonke od prevrnute kože Đanvita Rosija koje smo već imali priliku da vidimo, Natan kaiš slične boje i vrlo efektna torba koja dizajnom podseća na pletenu korpicu.


Ponovo je posebnu pažnju posvetila nakitu, pa su tu zlatna narukvica brenda Dinh Van Paris, minđuše kuće Steltman, ali i upečatljiva zaštitna maska dizajnera Klesa Iversena.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker