na sve je mislila

MAJICA I FARMERKE — NA KRALJEVSKI NAČIN! Kraljica Maksima u ultrašik izdanju koje možemo da zamislimo u bezbroj prilika

0

Za svaki dan ili u nešto svečanijim situacijama, ova odevna kombinacija holandske kraljice vrlo je praktičan i udoban način da se osetite elegantno

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Supruga holandskog kralja Vilema-Aleksandera kraljica Maksima jedna je od dama čiji stil se pomno prati, a kako i ne bi kad samo jednom ležernijom varijantom uspe da nadmaši modne vesti koje stižu sa crvenog tepiha Kanskog festivala?


Upravo to pošlo je za ruklom Maksimi od Holandije, koja je danas u jednom manjem gradu u svojoj zemlji posetila logistički centar jedne kompanije koja se bavi transportom. Za ovu priliku ona je odabrala manje formalan stil nego inače — farmerke s blago zvonastim nogavicama i belu bluzu kratkih rukava koja je samo na prvi pogled jednostavna jer je na desnom ramenu krasi vrlo efektan beli cvet. Reč je o vrlo šik komadu Maksiminog omiljenog brenda Natan Couture koji je holandska kraljica nosila i prošle godine, interesantno, takođe s pantalonama od tamnog džinsa!

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Za razliku od prošlog puta, kada je nosila teget cipele, kraljica Maksima je sada odabrala otvorene sandale, a tu je i plava pismo-tašna koja je dodala notu elegancije njenom stilu. Budući da je poznata kao žena koja misli na svaki detalj, tu su i plave viseće minđuše i masivan prsten slične nijanse.

 


 

 

makonda-tracker