ležerni šik

Ni na sunčanje bez STILA ZA ČISTU DESETKU: Kad se kraljica Maksima dotera za plažu, to izgleda OVAKO

1

Holandska kraljica spada u najbolje odevene dame Starog kontinenta, zbog čega je interesantno videti je u sasvim drugačijim izdanjima

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Holandska kraljevska porodica otišla je na dugo iščekivani odmor, a destinacija koju su kralj Vilem-Aleksander i kraljica Maksima s decom odabrali je — Grčka! Oni s bliskim prijateljima uživaju u čarima grčke prirode i primorja, a paparaci ih, kao i obično, prate u stopu.


Tako smo zahvaljujući njima dobili priliku da vidimo kako se ova vesela porodica provodi na letovanju, ali i kakva je modna izdanja pripremila Maksima od Holandije za izlazak iz svoje zone komfora. Ako nas pitate, nisu mnogo drugačija od njenog uobičajenog stila!

 

Supruga holandskog kralja najpre je viđena u prelepoj i lepršavoj haljini bele boje, koju je ponela preko belog bikinija dok je šetala bosa, noseći u rukama espadrile. Ona je izgledala zanosno u poluprovidnoj beloj haljini za plažu u duhu tradicionalnih prikaza grčkih boginja, čiji su bočni delovi potpuno otvoreni i štiti od sunca dok istovremeno omogućava koži da diše.

 

1 / 2 Foto: Profimedia


Drugo izdanje u kojem smo videli kraljicu Maksimu sačinjeno je od interesantne maksi haljina tamnoplave boje, i to modela bez rukava i okruglog okovratnika, i šik detalja kakav bi se očekivao od nje — šarene marame!

 

Budući da je tom prilikom holandska kraljica nosila krupne alke i da su i ostali članovi njene porodice bili doterani, reklo bi se da su se posle dana na plaži uputili na večeru s prijateljima, a Maksima nije skidala osmeh, kao i obično.

 

1 / 2 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker