obucite se kao influenserke

Oba ćete savršeno uklapati uz SVAKI AUTFIT: 2 džempera koja morate imati u ormaru

0

Bar jedan od ova dva modela džempera sigurno imate, ali pogledajte i kako će se kombinovati u mesecima pred nama

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Džemper je neizostavan odevni komad čim nastupi malo hladnije vreme, a trendseterke su dale svoj sud kad su u pitanju glavni trendovi ove jeseni! Mada smo često nosili oversized džemepere, ove sezone će modernije biti nešto kraće varijante. 

 

 

Prvi trend koji je uhvatio maha jesu kardigani na kopčanje, a u pitanju je savršen primer granny chic stila. Ovakvi džemperi se lako kombinuju, mogu se nositi i sami u nešto smelijim varijantama, ali i uz majice, košulje, pa i čipkast veš ― kad su u pitanju suptilno seksepilni stajlinzi.

 

Ipak, trenutno su najpopularniji kada se nose bez ičega ispod!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lydia (@femmeblk)

 

Od Bele Hadid do Kendal Džener, svi su poludeli za ovih must have odevnim jesenje-zimskim komadom, a uz njih obavezno kombinujte neki statement nakit. 

 

Kad su u pitanju dezeni, ako imate džemper na pruge, ne treba vam nijedan drugi! Bilo koja verzija ovog džempera odgovara, bilo da je sa okovratnikom, na kopčanje, V-izrezom, sa širim ili užim prugama, u kojoj god boji... 

 

Možda su najpopularniji oni koji podsećaju na modele koje potpisuje modna kuća Celine, a obožavaćete ih jer su topli, praktični i udobni.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lydia (@femmeblk)

 

makonda-tracker