nosite li ga?

Komforno, ležerno i tako ŠIK: Saveti kako da kombinujete NAJPOPULARNIJI DŽEMPER sezone i postignete efektan utisak

0

Džemper sa prugicama može se nositi na bezbroj načina i u svakom ćete izgledati apsolutno trendi i šik. Odlična strana ovog trenda je što kombinuje ležernost i udobnost, a gotovo da nema osobe koja u svom ormaru nema barem jedan džemper na pruge. Verovatno vam neće biti potreban nijedan drugi!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Moda za jesen je uveliko tu, a trendovi ove sezone kombinuju komfor i praktičnost.

 

Džemperi su svakako neizostavni odevni komad svake godine i svakog godišnjeg doba, ali dobro je znati kakav model, dezen ili nijansa jeste najtrendi u skladu sa akutelnom sezonom. Poznate lepotice uveliko imaju efektne trikove kako da džempere nose i uklapaju na najbolji mogući način!

 

 

Ove jeseni definitivno su se izdvojili džemperi na pruge. Ako imate džemper na pruge, gotovo da vam ne drugi model ili drugi dezen. Mada su u trendu sve verzije ovog džempera, bilo sa okovratnikom, na kopčanje, V-izrezom, sa širim ili užim prugama, u raznim bojama, neki specifični modeli se, ipak, jesu izdvojili. Uz to, toliko lako se kombinuju da ih možete nositi više puta sedmično!

 

Neodoljiv prugasti džemper s potpisom brenda Totême, našao se čak i u top-listi 10 najtraženijih modnih komada ove jeseni. 

 

 

Superudobni prugasti džemper našao je jednu svoju varijantu koja se brzinom munje prodaje u popularnim high street buticima, a sasvim je lako naći modnu inspiraciju.

 

Modna inspiracija za stajling

 

Ultrapopularni model trenutno jeste prugasti džemper s visokim okovratnikom i rajsferšlusom.

 

  • Uz njega se lako kombinuju i pantalone s ravnim nogavicama i trenč, što je stajling koji se lako može nositi i na posao, i u šetnju, i za svaki dan...

 

 

 

  • Može se nositi i ležerno prebačen preko bele košulje i pantalona sa širim nogavicama:

 

 

 

  • U opuštenim šetnjama nosi se i uz helanke:

 

 

 

  • Sa kožnom suknjom i čizmicama:

 

 

  • I sa kožnim pantalonama:

 

 

  • Sa čizmama preko kolena:

 

 

 

makonda-tracker