vraća se hit trend iz devedesetih

HOĆETE LI NABAVITI NEŠTO SLIČNO? Ovaj neodoljivi aksesoar je očarao influenserke i PREPLAVIO Instagram

0

Umesto elegantnih svilenih šalova — očaravajuće gumice za kosu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nove generacije spremnije su da eksperimentišu s modom, a Hermès je za sve koji od luksuznih aksesoara žele nešto više od pukog prepoznatljivog logotipa ili šare spremio nešto izvanredno!


Čuvena gumica scrunchie, koju krasi naborana tkanina, devedesetih je postala pravi hit, ali je sa ulaskom u dvehiljadite postala passé (setimo se samo kako je u "Seksu i gradu" Keri ismejala Burgera što je svojoj književnoj junakinji "stavio" takvu gumicu, tvrdeći da nijedna prisebna Njujorčanka to ne bi uradila!). Međutim, ona se vraća — i to u velikom stillu!

 


Ova gumica za kosu ponovo postaje must have aksesoar, pre svega zahvaljujući svilenoj varijanti koju je predstavila modna kuća Hermès i koju krasi šareni dezen. Neke su samo u obliku gumice, dok druge imaju i efektne trake koje vise s njih, a interesantno je da ih jednako često kao na kosi vidimo i oko zgloba ruke. Uz to, primetili smo i da su pojedine zaljubljenice u modu otišle korak dalje i iskoristile svilenu gumicu kao detalj za tašnu umesto svilene marame.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 玲 零 靈 (@ling0010)

 

Dopadaju li se vama?

 

 

makonda-tracker