predivno

Romantična, ženstvena, kao GRČKA BOGINJA: Kejt Midlton se setila haljine koju su svi zaboravili i bacila svet u TRANS

1

Pre čak deset godina, vojvotkinja od Kembridža se prvi put pojavila u ovoj toaleti, a nakon što ju je javnost zaboravila ona je odlučila da ponovo prošeta u njoj

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Princa Vilijama i njegovu suprugu Kejt Midlton ne viđamo često na crvenom tepihu, ali svaki put je to događaj za pamćenje! Nakon što smo par nedavno videli na svetskoj premijeri najnovijeg filma o Džejmsu Bondu "nema vremena za umiranje" (kada je vojvotkinja od Kembridža bila u najlepšem modnom izdanju otkad je znamo!), oni su ponovo prisustvovali jednoj svečanosti koja okuplja slavne.

 

U pitanju je dodela nagrada Earthshot, koju Kraljevska fondacija tradicionalno dodeljuje za rešenja koja doprinose zaštiti životne sredine, a pored kraljevskog para ove godine smo na crvenom — u ovom slučaju zelenom — tepihu videli i Emu Votson, Eda Širana, Danija Alveša i mnoge druge. Svu pažnju medija je, kako to obično biva, ukrala Kejt Midtlon, koja je ponovo pokazala da je dorasla modnim zadacima koje njen položaj nosi sa sobom.


Supruga princa Vilijama pojavila se u očaravajućoj toaleti koja nosi potpis modne kuće Alexander McQueen, čije dizajne Kejt često čuva za posebne prilike. U pitanju je model koji je Midltonova prvi put nosila pre pune decenije, tokom turneje u Sjedinjim Američkim Državama 2011. Jednostavna, a ipak neobična kreacija je nežne pastelne nijanse pruža pomalo eteričan izgled zahvaljujući lepršavosti i slojevima tila i odiše romantikom i ženstvenošću.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Seksepil je naglašen na vrlo suptilan način — okovratnikom koji je tek toliko širok da otkriva deo ključne kosti i zlatnim pojasom koji ističe vitak struk. Model je mnoge podsetio na tipičan prikaz grčkih boginja, a nije malo onih koji smatraju da je Kejt recikliranjem stare haljine želela da, u skladu s temom, uputi poruku o važnosti očuvanja prirode. Tim pre što se princ Vilijam pojavio u tamnozelenom odelu!

 

 

makonda-tracker