ma, kakva keri bredšo?!

Verovatno već SVE imate u kući: Kombinacije Rejčel Grin u kojima biste i tokom jeseni 2021. izgledali TOP

0

Mlađe generacije, osim ako istražuju čarobni svet sitkoma iz devedesetih, verovatno ne znaju kakva je modna ikona bila Dženifer Aniston dok smo je gledali u seriji "Prijatelji"! A bila je takva da bi i danas mogla da prošeta u nekom od svojih autfita i nadmaši sve influenserke!

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Poslednja epizoda serije "Prijatelji" emitovana je 2004. godine, ali za obožavaoce ona i dalje traje i još uvek se religiozno vraćaju starim epizodama!


Ono što je posebno interesantno jeste činjenica da ― kako zbog toga što se trendovi stalno vraćaju i odlaze, tako i zbog činjenice da su kostimografi za lik Rejčel Grin, čuvali samo modne klasike ― maltene sve što je obukla Dženifer Aniston u ovom sitkom i danas bismo mogli da vidimo na ulici i uopšte se ne iznenadimo! Naprotiv, izgledalo bi vrlo trendi!

 

Ona je nosila slip haljine, karirane dezene, cvetne haljine, farmerke ravnog kroja, svedene kapute oštrih linija... Sve ono što viđamo i danas, i to dizajnirano u stilu komada koji će biti popularni tokom jeseni i zime 2021/22.
Ovo su samo neke od bezbroj kombinacija Rejčel Grin koje mogu da se nose i ove sezone, a kladimo se da nešto slično već imate u ormanu.

 

U kombinaciji s kariranom suknjom s efektnim i krupnim belim poljima, naša draga Rejčel odabrala je belu rolku. Dodajte tome crne kratke čizme i imate savršenu kombinaciju za izlazak na kafu.

 

Kratke suknje su, pored frizure, definitivno bile njen zaštitni znak, a u jednoj kombinaciji bele majice kratkih rukava, crne mini-suknje (s neodoljivom keceljicom) Rejčel je nosila cipele kakve i ovih dana viđamo po prodavnicama.

 

 

Kada je s mesta konobarice u lokalnom kafiću Central Perk prešla u poslovnu eleganciju i rad u prestižnu modnu kompaniju, svoj jednostavni svakodnevni stil zamenila je belim košuljama i raznim vrstama mini-sukanja u kombinaciji s kožnim čizmama različite visine. U spoju s klasičnim kaputima, uvek je izgledala kao na reklami!

 

Mada je jednako efektno izgledalo i kada odabere nešto neutralnije poput tamnog džempera i plisirane suknjice.

 

Gotovo da nema modne kuće koja proteklih nekoliko sezona nije predstavila modele haljina baš ovakvog dizajna i u ovoj nijansi, zar ne?

Kada su u pitanju svakodnevne kombinacije, nema žene koja ne bi provela dan u najobičnijoj beloj majici i komotnim pantalonama, a Rejčel je još na prelazu s 20. na 21. vek imala kombinaciju kakvu smo često viđali i ovog leta i i te kako će moći da se nosi tokom toplih jesenjih dana. Samo joj dodajte duks na kopčanje!

 

 

Poluprovidna haljina, koja ne otkriva ništa, ali ističe seksepil, umeren i nenapadan cvetni dezen, "jake" čarape i jedna ukosnica koja skreće dodatnu pažnju na frizuru... Može li bolje za prohladni oktobar?

 

 

makonda-tracker