pronašla je svoj stil

Monohromatski, poluprovidno, MOĆNO! Anđelina Džoli sa ćerkom na crvenom tepihu skrenula BAŠ SVE poglede na sebe

2

Glumica je sa ćerkom Zaharom juče prisustvovala gala dodeli nagrade "Moć žena" časopisa Variety na Beverli hilsu, gde su obe privukle pažnju jednostavnim modnim rešenjima

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica, režiserka i aktivistkinja Anđelina Džoli (46) prošetala je juče crvenim tepihom u Centru za izvođačke umetnosti "Volis Anenberg" u Los Anđelesu, a društvo joj je pravile ćerka Zahara (16) i pesnikinja Amanda Gorman (23).

 

One su bile među poznatim zvanicama događaja pod nazivom "Moć žena" , na kom je Anđelina održala govor i uručila Gormanovoj istoimenu nagradu magazina Variety. Kako je Džolijeva istakla, mlada pesnikinja nije samo najmlađi već i najsnažniji glas koji Amerikanke trenutno imaju.


Glumica i njena ćerka Zahara, koja je poznata zaljubljenica u modu i pre dve godine se okušala kao dizajnerka nakita sarađujući s Robertom Prokopom, odlučile su da se na ovom događaju pojave u monohromatskim izdanjima.

 

1 / 3 Foto: Profimedia


Anđelina je ponela haljinu svetlobraon boje, i to zatvoren i poluprovidan model lepršavih dugih rukava sečen u predelu struka. Ona je odabrala tiered dress, haljinu koja je proštepana tako izgleda kao da je sastavljena od više slojeva i koja je obično najpopularnija leti, ali Anđelina je pronašla jesenju varijantu i izgleda zanosno. Uz tako neutralnu boju odeće, glumica je ponela crveni ruž i lak za nokte, dok zbog dužine toalete nismo imali priliku da vidimo obuću.


S druge strane, njena ćerka je kombinovala duboke bele pantalone širih nogavica s belom bluzom 3/4 rukava i belim patikama, a nosila je simpatične minđuše s belim biserima i efektan beli kaiš.

 

 

 

makonda-tracker