i damski i provokativno

(Ne)primereno za kraljicu? NE! Leticija od Španije u zavodljivom aufitu koji se nosi i sa štiklama i sa patikama

1

Ako neko može da izvede da baš u svemu izgleda elegantno i damski, to je nesumnjivo supruga španskog kralja Felipea, a s ovakvim odevnim komadom to joj nije bio težak zadatak ovog puta

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kraljica Leticija od Španije posetila je pre nekoliko večeri gala večeru kojom je zatvoren 11. Filmski festival "Atlantida Majorka" u Palma de Majorci.

 

Supruga kralja Felipea VI bila je specijalna gošća festivala koji je osmišljen kao prvi virtuelni festival, na kom se prikazuju filmovi koji nemaju svoje mesto u bioskopskim salama, a ove godine je imala važan zadatak: uručila je priznanje "Majstori filma" britanskoj glumici Džudi Denč i režiseru Stivenu Frirsu.

 


Za ovu priliku španska kraljica je odabrala nešto slobodniji komad nego inače — pojavila se u teget topu bez rukava i zatvorenog okovratnika i suknji koja pada uz telo. Odatle se vrlo blago širi i pada do članaka, krasi je vrlo smeo šlic u obliku latica cveta. Ako pitate neke od njenih kritizera, on je previše smeo za jednu kraljicu, ali ako pitate nas— bravo, Leticija!

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Ono što je zanimljivo jeste da se ova kombinacija reklamira kao komad za svaki dan, odnosno modeli na reklami nose ovu bluzu i suknju s patikama i kaišem, dok je španska kraljica odlučila da je ponese sa zlatnim sandalama otvorene pete i navy pismo-tašnom.
 

 

makonda-tracker