NJENE SAVETE MOŽE DA USVOJI SVAKA ŽENA

LICE BEZ BORA U 5. DECENIJI: Kraljica Ranija od Jordana otkrila TAJNU svoje MLADOLIKOSTI - lakše je nego što MISLITE!

1

Kraljica Ranija je uzor ženama širom sveta, njena lepota, stil, ali i samopouzdanje kojim zrači plane pažnju gde god da se pojavi.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Njeni modni odabiri su uvek pun pogodak, a svaki trend ume dobro da iznese.

Ono čime još može da se pohvali je i savršen ten i mladoliki izgled, piše Stil.

Ovo je njena tajna:

 

Ona voli umerenost i svedenost u svemu, pa je isti slučaj i sa negom. Na kozmetiku ne troši previše novca, niti koristi puno proizvoda. Veruje da je ključ dobrog izgleda upotreba preparata sa pravim sastojcima, a ne bacanje para na skupe proizvode koji su trenutno aktuelni.

1 / 6 Foto: Profimedia

Njena noćna bjuti rutina se sastoji od pene za čišćenje i tonika. Nakon toga nanosi hidratantnu kremu i seruma koji sadrži vitamin C i kolagen. Ujutru se umije i nanese tanak sloj dnevne kreme koja će koži obezbediti elastičnost.

 

Kada joj je koža isušena, što se najčešće dešava u toku letnjih meseci, koristi pantenol.

 

Jednom nedeljno na lice nanosi hranljivu masku, a na svaka 3 meseca posećuje kozmetičara.

 

Zahvaljujući ovoj rutini, na njenom lici nema bora, iako je napunila 48 godina. Priznaje da se bolje oseća ukoliko nanese i laganu šminku, pa zato retko kad kuću napušta bez mejkapa.

 

I kada je šminkanje u pitanju, ona ne eksperimentiše previše sa svojim izgledom. Jedan blagi sloj tečnog pudera, dobar ruž i malo maskare. Kaže da se tako oseća najlepše i tvrdi da ni jednoj ženi nisu potrebni slojevi šminke.


 

 

makonda-tracker