gde pre da gledamo?

Obe u PINK NIJANSAMA, obe zrače SEKSEPILOM: Modni dvoboj Hajdi Klum i Sofije Vergare na crvenom tepihu (ANKETA)

0

Slavne lepotice odlučile su da ponesu roze boju, ali na sasvim različite načine, ali jedno im je zajedničko: opravdale su svoj status seks-bomba!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Hajdi Klum, Nemica s adresom u Holivudu, nedavno je proslavila 48. rođendan, a na prvi pogled njene fotografije izgledaju kao da je makar 20 godina mlađa — a u tome joj pored stasa pomaže i stil! Isti je slučaj i s godinu dana starijom kolumbijskom glumicom Sofijom Vergarom, koja nas iz dana u dan ostavlja bez daha svojim izgledom i šarmom.


Čuvene lepotice ponovo su juče pokazale zašto spadaju u najatraktivnije žene planete, kada su se zagrljene pojavile na crvenom tepihu pred prvo ovosezonsko snimanje uživo šoua "Amerika ima talenat", u kom su Hajdi i Sofija članice žirija. Obe u pink nijansama!

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Hajdi Klum odlučila se za nešto otkačeniji stil nego inače, pa se pojavila u interesantnoj mini-haljini s potpisom Dženi Pekam — modelu pod nazivom "Doris". Reč je o toaleti prekrivenoj perjem koja struk naglašava uz pomoć satenske trake vezane u mašnicu, a njena cena iznosi skoro 4.000 dolara. Hajdi je odabrala model u rozikastoj nijansi kajsije i kombinovala ga s s providnim zatvorenim sandalama s kristalima modne kuće Christian Louboutin, vrednim skoro 1.100 dolara.


S druge strane, Sofija Vergara se odlučila na baby pink komplet Aleksa Perija od krepa. Čine ga top sa srcolikim dekolteom, koji otkriva ramena i ima dugačke rukave i čija cena iznosi 750 dolara, i duboka midi suknja za koju je Vergara izdvojila 1.000 dolara. Sofija je spustila top i podigla suknju, pa na prvi pogled izgleda kao da nosi haljinu, a ponela ih je s efektnim sandalama u zlatnoj nijansi.

 

 

 

makonda-tracker