modna inspiracija

Naglašava struk i odiše ŽENSTVENOŠĆU: Zavodljivi autfit Džej Lo idealan za prelazno vreme

0

Dani su i dalje veoma topli, a večeri sveže i nikad niste sigurni kako da se obučete za popodnevni izlazak. Dženifer Lopez ima ideju...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Latino diva i njen stari-novi dečko nerazdvojni su!


Pevačica Dženifer Lopez i glumac Ben Aflek ovih dana uživaju u čarima Los Anđelesa, gde Ben stanuje, a Džej Lo uskoro stiže s decom, a paparaci ih maltene svakodnevno viđaju u različitim situacijama.


Nakon perioda kada smo ih obično viđali same, par sada dosta vremena provodi porodično, a nakon što su pre nekoliko večeri posetili jedno pozorište, sada su sa Dženiferinom decom obišli losanđeleski Magični dvorac, klub za mađioničare ljubitelje magije.

 

Džej Lo, koju su paparaci u jednom trenutku fotografisali dok je preteći prstom grdila sina Maksa, izgledala je uobičajeno stajliš i za ovu priliku. Ona se pojavila u svetloroze košulji-haljini modne kuće Valentino, i to u modelu midi dužine koji naglašava vitak struk i čija je suknja ukrašena efektnim vezom.

 

Pevačica i glumica odlučila se za model dugačkih rukava, koje je podvrnula, koji je vrlo zgodan za prelazno vreme, a praktičan je i za tople dane i za nešto svežije večeri.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

U pitanju je model čija cena iznosi skoro 3.000 dolara, a Dženifer ga je kombinovala sa svetloplavim Femme shoes papučama s visokom štiklom i Valentinovom torbicom od 3.300 dolara. Što se tiče nakita, Džej Lo nije bila štedljiva niti suptilna ― tu su i Foundrae zlatna ogrlica od 17.365 dolara i privesci čija ukupna vrednost premašuje 10.000 dolara!

 

 

makonda-tracker