obavezno probajte

Slaže se uz SVE i izgleda BOŽANSTVENO: MLEČNI NOKTI ― manikir za kojim su Džej Lo i Instagram potpuno poludeli

0

Dopada li vam se ovaj jednostavan manikir?

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Kada je u pitanju stil pevačice Dženifer Lopez, jedno je sigurno: nema dosade, nema minimalizma, nema jednoličnosti. Kod Džej Lo sve odiše šarenilom i skupoćom i ističe njenu zavodljivu figuru, tu su različite boje, dezeni, najotkačeniji krojevi, istaknuti logotipi i monogrami luksuznih modnih kuća... A ipak, za nokte uvek bira jednostavnost!


U poslednje vreme, Dženifer je posebno oduševio tzv. mlečni manikir, za koji je zadužen čuveni manikir slavnih Tom Bečik.

 

 

Upravo je on nedavno podelio fotografiju ruke Džej Lo na Instagramu i napisao:


Nema ničeg poput letnje, sveže i prozračne, bele boje.

 


U pitanju je moderna vezija francuskog manikira koja se još naziva i "mramorni nokti" i "nokti iz mlečne kupke", pruža vrlo uredan i svedan izgled, a lako može da se izvede i kod kuće! Ova vrsta manikira nije nikakva novina, ali proteklih sedmica postala je pravi trend na društvenim mrežama, a posebno je efektan ukoliko ste preplanuli ovog leta i želite to da naglasite na suptilan način. Ipak, mlečni manikir se može nositi cele godine, a najbolje od svega je što svojom neutralnošću omogućava da obučemo baš sve što poželimo i ne razmišljamo o bojama i dezenima u zavisnosti od boje noktiju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Alaina (@saruhnails)

Budući da je Dženiferin dečko Ben Aflek pre nekoliko dana uhvaćen kako s mamom razgleda vereničko prstenje, ceo svet očaran parom "Benifer" se nada da će uskoro videti fotografiju pevačicine ruke s novim komadom nakita... manikir je, u svakom slučaju, spreman!

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker