tako romantično, tako šik!

Cipele, haljina, minđuše — GDE PRE GLEDATI?! Leticija od Španije u zanosnom i ženstvenom izdanju dostojnom KRALJICE

0

Španska kraljevska porodica posetila je grad Santijago de Kompostela, a kralj Felipe i njegove dame tom prilikom još jednom su pokazali zašto Evropa prati njihov stil iz dana u dan

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kralj Felipe VI, kraljica Leticija i njihove ćerke princeze Leonor i Sofija bili su juče gosti Santijaga de Kompostele, gde su posetili Katedralu sv. Jakova, na dan kada se u njihovoj zemlji slavi ovaj svetac. Španska kraljevska porodica bila je deo ceremonije proslave ustanovljene još 1643. godine, i kojoj su ove godine prvi put prisustvovale princeze.

 

Kao i obično, supruga i ćerke španskog kralja izgledale su očaravajuće — a dok su Leonor i Sofija ponele slične haljinice roze i plave boje, njihova majka je odabrala nešto sasvim drugačije!

 

 

Kraljica Leticija i ovog puta je, kako to obično čini u poslednje vreme, nosila model koji potpisuje kuća Carolina Herrera, i to postavljenu puder-roze haljinu, ukrašenu efektnim cvetovima ružičaste boje. U pitanju je svilena haljina koja se proizvodi u više različitih varijanti, a španska kraljica odlučila se za model do kolena, s dugačkim rukavima i bez kopčanja.

 

 

Leticija se u ovoj haljini već pojavila u oktobru 2017. godine, pred dodelu Nagrade Princeze od Asturije, a reč je o delu prolećne resort kolekcije brenda Carolina Herrera za 2018. godinu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @the_royals_of_today


Supruga kralja Felipea rešila je da ostane odana ovom brendu, pa on potpisuje i fuksija cipele otvorene pete s efektom krokodilske kože i mini-tašnu iste nijanse! Tu su i viseće minđuše od osamnaestokaratnog zlata, rubina i hrisoprasa juvelirske kuće TOUS, kao i njen čuveni zlatni prsten Karen Holam.

 

 

makonda-tracker