modna inspiracija

KLASIČNI TRENČ NA NESVAKIDAŠNJI NAČIN: Điđi Hadid oduševila zabavnim, ali proverenim izdanjem za prelazni period

0

Jedna od najpopularnijih manekenki planete nakratko je boravila u Evropi zbog Nedelje mode u Milanu, ali se brzo vratila svojim svakodnevnim obavezama i brizi o nedavno rođenoj ćerkici

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon kraćeg boravka u Italiji, njujorška it devojka Điđi Hadid (25) ponovo šeta ulicama Menhetna gurajući u kolicima ćerkicu Kaj, koju je pre pola godine dobila s pevačem Zejnom Malikom (28).


Lepa Điđi, koja na svakom koraku privlači pažnju paparaca, viđena je pre nekoliko dana u šetnji sa svojom devojčicom, a i da nije bilo jasno o kome je reč nesumnjivo bi svi pogledi bili uprti u nju. Razlog — njen odevni stil!


Manekenka se, naime, pojavila u predimenzioniranom i, samim tim, izuzetno komotnom klasičnom trenču pastelnoplave nijanse. U pitanju je maksi model koji je prekrio veći deo Điđine odevne kombinacije i koji uz pomoć pojasa naglašava struk, a manekenka je ponela sa džemperkom slične nijanse i sa crnim combat čizmama brenda Dr. Martens.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Što se tiče kose, Điđi se opredelila za neurednu punđu, koju je napravila uz pomoć sve popularnije gumice u duhu devedesetih.
 

 

makonda-tracker